Mam zwykłego golfika 1,8 jest możliwe założenie klimatronika myślę o używanym (oryginalnym) co trzeba przerobić i kupić chłodnica ,klimatronic i ........ napiszcie co tam jeszcze potrzeba zaznaczam ze ja nie mam klimy
nie opłaca ci się raczej, porzebujesz dostawkę pod swój konkretny silnik, a to bedzie cię duzo kosztowało, przedewszystkim zeby znaleźć coś takiego na sprzedarz, pozatym chłodnice, przewody, spręzarka, nagrzewnica, panel sterowania, razem około 2 tyś albo nawet ze 3 tyś... zastanów się jeszcze raz
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-02-04, 19:31
witam. a mozecie mi powiedziec co zrobic zeby z klimy manualnej zrobic klimatronic. czy jest wogole taka mozliwosc. pytam bo kiedys widzialem panele klimatronika na allegro
poraz trzeci juz to pisze (prosze uzywac) wyszukiwarki
nie opłaca sie, panel do klimy około 300zł + trzeba zmieniać osprzęt nagrzewnicy bo musi być sterowanie elektryczne a w zwykłej klimie jest na linki więc cena wszystkiego około 800zł (nie warte zachodu)