wydaje mi się że nie warto przerabiać tzn fajna sprawa by była ale weź pod uwagę że im więcej elektroniki tym gożej dla ciebie bo pakujesz się w coraz większe koszty w razie naprawy a jak coś nie jest zrobione fabrycznie to jest większe prawdopodobieństwo że się zepsuje takie jest moje zdanie a ten link co wysłaliście to było do golfa IV a tam mniej przerubek jest niż w III !
wydaje mi się że nie warto przerabiać tzn fajna sprawa by była ale weź pod uwagę że im więcej elektroniki tym gożej dla ciebie bo pakujesz się w coraz większe koszty w razie naprawy a jak coś nie jest zrobione fabrycznie to jest większe prawdopodobieństwo że się zepsuje takie jest moje zdanie
sołtys, nie sądzę abyś miał rację, dołożyłem już do siebie MFA, Halogeny, ludzie dokładają dużo wyposażenia i dziala, ważne żeby kupic ori częsci-co raczej w climatronicu jest jedynym wyjsciem i wszystko bangla znakomicie.
strzeliniasty, jak założysz to daj cynk, zmienię u siebie
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
także chorowałem na climatronik. niby przeróbka nie jest trudna jak ktoś ma pojęcie o elektryce i zasób materiałów.
clima manualna jest bardzo prosta !!!!
climatronik jest naszpikowany czujnikami, silniczkami które bardzo cięzko dostać jak się uszkodzi a wtedy rwanie włosów.
to nie jest mkIV gdzie panel za grosze a i sterowanie jest całkowicie elektryczne a\ w mkIII elektryczno/podciśnieniowe.
jak ktoś ma automat to niech ma i się cieszy żeby działała.
przy manualu koszta i umiejętności do naprawy mniejsze.
Silnik: 1.9 Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Lip 2011 Posty: 240 Skąd: Centrum
Wysłany: 2011-11-16, 19:42
Też miałem zamiar i stwierdziłem ze zupełnie niepotrzebne. Ważne, że działa. Inaczej sprawa wygląda jak ktoś ma szyber-dach to dodanie climatronica umili życie. Jak za gorąco używasz klimy, a jak temp. taka znośna to chłodzisz samym dachem.