Wysłany: 2010-01-26, 14:58 Da sie przerobić autoklime na Klimatronika??
Panowie, trochę szukałem ale nie znalazłem odpwowiedzi, można założyć klimatronika jak ma się tylko AC??co do tego potrzeba oprócz Panela Klimatronika??:)
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
Silnik: 1,9 TDI AHU + Chip Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Lut 2010 Posty: 21 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-02-05, 20:34
Sam się nad tym zastanawiałem. Tanie to nie będzie.
Cały panel do wymiany, czujnik temperatury, nagrzewnica i jeszcze sporo dupereli
Nie wiem czy gra warta świeczki skoro Thermotronic ci działa bez problemu
darkmen21, uczymy sie szukac, bylo juz o tym 100razy
Cytat:
Da sie przerobić autoklime na Klimatronika??
autoklima to klimatronik tak nawiasem manualna klima raczej
manualna jest na linki a climatronik jest na komputer zeby zalozyc sobie climatronik musisz wszystko wywalac i zakladac nowe od klimatronika...
poszukasz to sie dowiesz wiecej
no ubawilem sie z toba, jednak mysle ze jestes w bledzie, skoro na panelu sterowania w samochodach z niemanualną klima pisze na nim jak byk climatronik, a przyciski AC oznaczaja chyba Auto-Clima, czyz nie?
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków