Panowie, sprawiłem sobie lampy FK Angel Eyes black ringi. Potrzebuję do nich 4 żarówek h7, więc jedno małe pytanie do Was: jakie? Muszą dawać dobre światło... Pozdrawiam i z góry dziękuję
Niema nic za darmo niestety chcesz mieć dobre zar. to musisz troszke wydać generalnie ustrzegaj sie tych tanich marketowych firmy krzak z xenonem itp to nie świeci. Osobiście to polecam philips osram hella nawet tunsgram
Kup tylko 55W takie jak zaleca producent bo są też 100W i często je polecają fachowcy ale one wydzielają więcej ciepła a co za tym idzie plastikowe elementy w lampach mocno cierpią
Miedzy 55 a 100 Watt niewielka roznica w swieceniu. 100 Watt beda swiecily jak drozsze Philipsy, tylko te 100 uszkadzaja lampe z uwagi na duze ilosci ciepla. Lepiej kup drozsze Philipsy a uchronisz lampy przed zniszczeniem.
Ja kupilem przednie lampy Angel Eyes FK uzywane. Ringi od mijania mam zolte i lekko uszkodzony odblysnik. Poprzedni wlasciciel chybaa musial uzywac 100W zarowek.
To co fachowcy polecają czyli 100W ja mam wypróbowane w praktyce, nic kompletnie się lampom w moim aucie nie dzieje od 10 lat, ale polecać ich nie można bo - nie wolno - niezgodne z przepisami, oślepiają przeciwników i czasem ciebie samego jak przed tobą w nocy np duży znak albo reklama stoi. Jednakże jakość oświetlenie drogi jest super
Zastanawiam się nad Osram Night Breker.. Co o nich sądzicie? Dadzą rade? Chciałem w sumie Philipsy Blue Vision, ale jak zobaczyłem cenę za 4 sztuki, to stwierdziłem, że nie będę dawał 200 zł na nie
Może macie jakieś propozycje żarówek h7 do 100-150 zł za 4 szt ?
[ Dodano: 2011-02-02, 23:32 ] Poza tym, czy muszę kupić sobie jakieś żarówki na te ringi, czy będą już w komplecie?? Jeśli nie, to co to są za żarówki
jarekddz, z mojej strony polecam BOSCH + 50 h7 swietne zarowki i cena dobra,umnie w makro 27zl za sztuke,dobre zarowki i nie drogie to TUNGSRAM,byl bardzo duży temat o żarówkach na zaprzyjaźnionym forum vwgolf,wystarczy poszukac