Tutaj mój sprzet http://www.golf3.pl/topic...0413.htm#347636
i mam taki problem ze jak stoje na postoju to wszystko ladnie gra gdy wrzuce bieg i ruszam to skrzynia sie wylacza i jak przekrocze okolice 50km/h to zaczyna znowu działać skrzynia i jak sie zatrzymam do 0km/h to znowu dziala co moze być przyczyna akumulator wsadzalem nowy 3miesieczny bosha i jest to samo czy moze byc to regulator napiecia czy co bo juz sam nie wiem
masz podłączone źle kabel REMOTE
z radia wychodzi tez taki kabel który daje napięcie tylko gdy auto sie nie porusza, nie pamiętam do czego on był, w każdym bądź razie podepnij prawidłowo
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2012-02-01, 12:13
PiJey88 napisał/a:
z radia wychodzi tez taki kabel który daje napięcie tylko gdy auto sie nie porusza, nie pamiętam do czego on był,
U kolegi co ma radio z DVD taki kabel podłączony jest pod ręczny. Jeżeli ręczny będzie zaciągnięty pojawi się wizja, jeżeli spuści ręczny to wizja znika. Jest to takie zabezpieczenie, aby nie oglądać TV podczas jazdy autem .
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę