Wysłany: 2010-09-01, 19:23 warto kupic taki zestaw????
witam
Ostatnio pisałem posta w tym dziale chodziło mi o zmiane lamp i chciałem kupic projektory tyc ale nie mozna ich juz spotkac bo juz zakonczono ich produkcje
Silnik: Vento 2E Pomógł: 235 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 3758 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2010-09-01, 21:32
Lampy niema się co zastanawiać, jeśli zrezygnowałeś z niepewnej jakości extrasów to oryginały będą najlepsze. Żarówki sa ok ale nie mogą być trwałe z takimi parametrami i są po prostu za drogie. Jak uważasz, ale jeśli nie masz jeszcze przekaźników do świateł to je załóż, starczy na to 15-20 zeta sam założysz wg porad, a wówczas pewnie zrezygnujesz z takich żarówek bo już nie będa ci potrzebne
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 119 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 2731 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2010-09-02, 04:41
Ja miałem ori nowe lampki H4 i na żarówkach PHILIPSA + dodatkowe przekaźniki świeciły super, nawet mogę powiedzieć - lepiej niż moje obecne Angel Eyes FK. - H4 rozprowadzały równomiernie światło po całej szerokości drogi + pięknie oświetlone pobocze, natomiast w FK mam oświetloną tylko środkową część drogi, na której widać "cienie", pobocze jest kiepsko doświetlone.
Także bez wahania brać H4, a żaróweczki też spoko, tylko taniej kupisz takiej samej jakości wykonania TUNGSRAM - obecnie je mam i świecą tak samo jak Philipsy za 90 zeta.
Wysłany: 2010-09-02, 22:02 Re: warto kupic taki zestaw????
mafju napisał/a:
witam
Ostatnio pisałem posta w tym dziale chodziło mi o zmiane lamp i chciałem kupic projektory tyc ale nie mozna ich juz spotkac bo juz zakonczono ich produkcje
Kolego mam te Extreme od początku stycznia... świecą do tej pory. Jak poszukasz to znajdziesz taniej jak 90 zł, ja płaciłem za nie ok 70 zł... Świecą lepiej niż popularne Blue Vision.
Polecam...