Panowie i Panie mam pytanko: chcę kupić do swojego golfa VAGA i teraz jaki jest najlepszy (chce coś z allegro zamówić) gofera mam opisanego na tym forum i z dołu postu ma link. Wejście jest to OBD-2. Jaki będzie najlepszy?? Czekam na wasze propozycje... pozdro
Silnik: OHC ABS+ Pomógł: 10 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 540 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-08-24, 12:27
ja posiadam 2 programy jeden nazywa sie "polski vag" i tego uzywam zlacze obd - 2 i sie spisuje mam tez program "autodata" ale nie zdarzylem go przetestowac chyba o to chodzilo...
_________________ Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
MÓJ GOLF
No bo ja mam inny a nikt nic nie pisze A to musi pisać ktos kto używa - ja piszę jak mam coś sprawdzone. Faktycznie, jakoś umknęła mi sprawa portów ba ja mam USB w lapku.
Jeśli fajnie chodzi to ma bardzo dobre możliwości: do innych niż OBD2 też się dopnie.
ja posiadam 2 programy jeden nazywa sie "polski vag" i tego uzywam zlacze obd - 2 i sie spisuje mam tez program "autodata" ale nie zdarzylem go przetestowac chyba o to chodzilo...