Witam, W związku z tym że w dziale oświetlenie rzadko kto piszę to założyłem temat tutaj. Kiedyś miałem lampy H4 ale zmieniłem na H1+H1 jak jadę na światłach mijania i zapalam długie to mijania gasną a chyba nie powinny. Wiecie może jak nazywa się ta blaszka co trzeba ją włożyć w przekaźniki żeby mijania i długie paliły się razem? Na allegro szukałem ale nie znalazłem
ja też kiedyś miałem zwykle h4 zmieniłem na h1 i nic nie przerabialem w instalacji i jak podłączylem to od razu mi świecili razem krótkie i długie. Ta blaszke można zrobić w domu. Kiedyś pisali na forum jak to zrobić.
Witaj, blaszka nazywa sie "zworka/mostek" i na allegro pod takim haslem raczej jej nie znajdziesz, albo szukaj aukcji z jakąś tablicą przekaźników i zapytaj o sama zworke, albo przejedź się na pobliski szrot Poza tym na forum masz dział gdzie ludzie sprzedają części więc może dorwiesz kogoś kto Ci to za grosze opchnie. Kombinejszyn Panie
golf 1.4, jeśli masz to miejsce wolne (brak przekaźnika) to taki kabel może być, jeśli masz tam przekaźnik to pod nim zmieści się tylko zworka w kształcie c dorobiona samodzielnie z blaszki http://www.google.pl/imgres?client=oper ... =86&ty=100