Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
przekazniki opis
witam mam problem prawdopodobnie z przekaznikami...tzn po przekroczeniu ok 3tys obrotow wariuja mi wskazniki i tyka jakis przekaznik...prosze o opis i rozwiazanie problemu bo jest to uporczywe...
- makaveli1986
- Czytacz
K@mil obczailem to...chodzi mi glownie o to o numeracje tych przekaznikow gdzie powinny byc itd....bo niewiem czy mam dobry przekaznik wpiety....
- makaveli1986
- Czytacz
dzieki za opis...ale zastanawiam sie czy lepszy bedzie przekaznik 104 czy 167...bo jest napisane zalezne od wersji...wiec ktory mam zakupic....mozecie mi napisac jakie moga byc przyczyny tego stanu rzczy dlaczego mi tak wariuje licznik???
- makaveli1986
- Czytacz
Z braku miejsca na rysunku (też nie moim
) opisałem tylko "zależnie od wersji" - w domyśle: zastosowanego silnika.
U Kolegi w profilu jest GTD, to wersja raczej wyposażenia i tak do końca nie wiem jaki silnik jest tam pod "kapotą".
167 to miały benzynowe dla pompy paliwa;
103 - TDI elektronicznie sterowane;
104 - Diesle, także Turbo, bez elektroniki.
A sama usterka NIE MUSI BYĆ związana z przekaźnikiem; jego cykanie to może być objaw a nie przyczyna...
U Kolegi w profilu jest GTD, to wersja raczej wyposażenia i tak do końca nie wiem jaki silnik jest tam pod "kapotą".
167 to miały benzynowe dla pompy paliwa;
103 - TDI elektronicznie sterowane;
104 - Diesle, także Turbo, bez elektroniki.
A sama usterka NIE MUSI BYĆ związana z przekaźnikiem; jego cykanie to może być objaw a nie przyczyna...
-

Zico63 - Members
dzieki zico za opis szczegolowy przekaznikow...tego potrzebowalem...chce wlasnie odchaczyc wszystkie mozliwe przyczyny...co moze wkoncu wyleczyc te bolaczki mego gofra
- makaveli1986
- Czytacz
• Strona 1 z 1