wiatm:) moze mi pomozecie... otóż mój ojciec jezdzi seatem toledo II r.2000 był dzisaij na przegladzie i wyszło ze auto samo hamuje bez uzycia hamulca co mozę byc przyczyną????? może byc to od ABS wiadomo setat ma czesci vw wiec chyba nie ma różnicy.... szukałem na internecie ale nic nie znalazłem co może byc przyczyna... dodam ze przy załaczeniu zapłonu pojawia sie konunikat serwise liczę na wasza pomoc!!!!!!![/b]
Silnik: Vento 2E Pomógł: 235 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 3757 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2010-07-29, 07:36
arkadiusz87, możesz przybliżyć jak tam wygląda układ hamulcowy? Jest serwo podciśnieniowe czy pompa elektryczna? A poza tym czy blokowane są wszystkie hamulce czy tylko któreś konkretne koło?
tak jest tam servo podcisnieniowe.... to występuje tylko na przedniej osi na oby dwóch kołach .... i jak koła się kreciły głużej tym siła hamowanie była silniejsza bez nacisniecia na pedał hamulca....