Wysłany: 2008-08-06, 18:47 oświetlenie bagażnika w golf III variant
witam wszyskich na wstępie, mam golfa w kombi i nie moge dojś tołku w jaki spossób jest załączana lampka w podsufitce.bo gdy otwieram bagażnik to ta lampka nie zapala się, ( żarówka jest ok.) prosze o pomoc . dziękuję z góry podrawiam.
Silnik: 1.8 TDCI Pomógł: 47 razy Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 933 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-08-06, 19:28
stonek, w standardowej 3 światło włącz włącznik który jest w zamku tylnej klapy myśle żę w kombiku jest tak samo ale pewien nie jestem zwal plastikową tapicerke i tam zerknij lub odkręć zamek i sprawdz powodzenia
ja też mam kombi 1.9TD i u mnie było to samo , otwórz klape i wyjmij te czarna gumę izolującą kable posprawdzaj wszystkie kabelki czy nie są poprzerywane albo stopione, bo u mnie tak było w dodatku wyłanczały sie oswietlenie tablic i włanczala sie wycieraczka kiedy chciala, prawdopodobnie zwarcie i w razie czego kup sobie zapasowe bezpieczniki