Wysłany: 2008-08-12, 17:02 mruga kontrolka temperatury, po wypadnieciu z zaczepow skrzy
po spadnieciu badz wyjeciu cos sie gdzies luzuje i podczas jazdy mruga (nie swieci stale) ma to zwiazek tylko ze skrzynka, ktora wtyczke sprawdzic badz jakies kable
_________________ VW GOLF III 1.9 GTD-"Alfredzik Project"
Ostatnio zmieniony przez Naznaczony 2008-08-12, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
na stale nie ale piszac stale mialem na mysli ciaglosc swiecenia a mruganie to swoja droga, nie bede tu polemizowac z wami bo jak nie umiecie sie domyslec o co chodzi a motyw jest jasny , ze zawsze po spadnieciu skrzynki gdzies na wybojach podczas jazdy wypada skrzynka lub podczas potrzeby wyciagniecia jej to zaswieca sie (mruga) kontrolka od temperatury silnika, przeciez te forum jest po to zeby pomagac ?
_________________ VW GOLF III 1.9 GTD-"Alfredzik Project"
mistrzu no to pisz ze jedziesz po dziurach i Ci skrzynka wylatuje ... musisz miec gdzies uwalone zamocowanie skrzynki skoro Ci wyskakuje, mimo wertepow powinna sie dobrze trzymac, ja nie wiem ale najpierw usztywnij skrzynke bezpiecznikow a potem podociskaj wszystkie kostki z tylu a jak to Ci nic nie da to poprostu odpal samochod i ruszaj kazdym przewodem z osobna , bo ja nie potrafie Ci powiedziec ktory to przewod pod skrzynką. Jeszcze jedna rada napisz PW do Zico63 o co Ci biega , koles ma instalacje golfa w palcu z tego co sie orientuje.