logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Montaż elektrycznych szyb
Autor Wiadomość
Buzun 

Silnik: 1,8
Wysłany: 2008-05-21, 13:54   Montaż elektrycznych szyb

To mój 1 post na forum, więc witam wszystkich serdecznie.
Mam do Was pytanie, bo może ktoś już to robił. Mam Golfa III z 92 roku i zastanawiałem się nad zamontowaniem elektrycznych szyb, bo kręcenie tą "wajchą" mnie dobija. Nie wiecie ile zapłace za takie coś u mechanika??

pawel_ns 
.:Kierownik Zamieszania:.

Silnik: AHF+
Wysłany: 2008-05-21, 14:11   

witam... mnie kiedys powiedzieli 600zl za taka przyjemnosc, ale mysle ze od 300 zl kupisz oryginalny zestawik do golfa i zamontujesz go sam... pytaj ludzi w dziale "sprzedam" bo czesto maja oryginalne zestawy szybek ;)

djarek18 

Silnik: 1,4
Wysłany: 2008-05-21, 15:25   

zapraszam do mojego sklepu sprzedaje czesci samochodowe...wejdz sobie na strone www.autogaleri.com.pl tam jest telefon to którys z moich kolegów udzieli ci pomocy bo mnie juz nie ma w pracy jutro rano bede to moge zobaczyc ile kosztuje taki zestaw bo teraz sie nie orientuje ale koło 200zł kiedys widziałem u nas cos takliego podnosnik z silniczkiem...lub zapraszam na odwiedzenie naszych aukcji w necie na allegro nick AUTO-GALERI popatrzcie z góry dzieki za zainteresowanie

Buzun 

Silnik: 1,8
Wysłany: 2008-05-21, 19:23   

Dzieki bardzo za odpowiedz. A co do sklepu to musze najpierw zebrać fundusze bo teraz montuje sobie sprzęt audio bo do tej pory miałem tylko 2 głośniczki w przednich drzwiach i to słabiutkie. Jeszcze raz dzięki

radkowski92 

Silnik: 1.8 +lpg
Wysłany: 2008-05-21, 19:34   

a moze ktoś napisac czym sie rozni zestaw oryginalny od nie oryginalnego???? bo za orginał wołaja sobie 400 zl. a za nie orginał 150 zl roznca jest eiec duza ??

pawel_ns 
.:Kierownik Zamieszania:.

Silnik: AHF+
Wysłany: 2008-05-21, 21:56   

wystarczy ze przeczytasz ten dzial na temat uniwersalnych zestawow opuszczania szyb ;) i napewno bedziesz wolal dolozyc na oryginal :)
http://www.golf3.pl/topic...t=uniwersaln%2A

kowal2.0 

Silnik: 2.0gti
Wysłany: 2008-08-11, 23:27   

Witam wszystkich!!!Mam pytanie-posiadam Golfa III z silnikiem 2.0 benzyna z 1993 roku.Właśnie zakupiłem do niego elektryczne szyby tzn. cały mechanizam elektrycznych szyb, poprostu nadarzyła się okazja i kupiłem, tylko niewiem czy mogę je zamontować w swoim Golfie, a jeśli tak to jeśli ktoś posiada jakiś schemat montażu tych szyb to byłbym wdzięczny za udostępnienie, bądź za jakąś poradę, czy jest to dość łatwe czy skomplikowane. Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź.

wwegary 
nikt ważny..

Silnik: 1.6 AEE
Wysłany: 2008-08-11, 23:31   

też zbieram na elektryki xD duuużo wygodniej xD no i pełen cziiilałt xD

Moj MK3 http://www.golf3.pl/topic...k-xd-vt8457.htm

Aga, KKS, Real Madryt, Golf.. there is no other way xD..
semantyczny paganini...

nick 
wentyl

Silnik: AAZ
Wysłany: 2008-10-14, 19:13   

kowal2.0 napisał/a:
jeśli ktoś posiada jakiś schemat montażu tych szyb to byłbym wdzięczny za udostępnienie, bądź za jakąś poradę, Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź.

Witam , kupiłem golfa , który miał elektryczne szyby ,ale z tyłu nie działają ,z lewej strony w ogole nie mam kostki , z prawej niby wszystko dobrze podłączone ,ale nei działają, jeżeli ktoś miałby jakiś schemat byłbym wdzięczny ,zwłaszcza kolorki kabelków jak połączyć do kostki..., najlepiej napisać do mnie na maila wentyl3@o2.pl z góry dzięki !

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu