To mój 1 post na forum, więc witam wszystkich serdecznie.
Mam do Was pytanie, bo może ktoś już to robił. Mam Golfa III z 92 roku i zastanawiałem się nad zamontowaniem elektrycznych szyb, bo kręcenie tą "wajchą" mnie dobija. Nie wiecie ile zapłace za takie coś u mechanika??
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-05-21, 14:11
witam... mnie kiedys powiedzieli 600zl za taka przyjemnosc, ale mysle ze od 300 zl kupisz oryginalny zestawik do golfa i zamontujesz go sam... pytaj ludzi w dziale "sprzedam" bo czesto maja oryginalne zestawy szybek
zapraszam do mojego sklepu sprzedaje czesci samochodowe...wejdz sobie na strone www.autogaleri.com.pl tam jest telefon to którys z moich kolegów udzieli ci pomocy bo mnie juz nie ma w pracy jutro rano bede to moge zobaczyc ile kosztuje taki zestaw bo teraz sie nie orientuje ale koło 200zł kiedys widziałem u nas cos takliego podnosnik z silniczkiem...lub zapraszam na odwiedzenie naszych aukcji w necie na allegro nick AUTO-GALERI popatrzcie z góry dzieki za zainteresowanie
Silnik: 1,8
Wysłany: 2008-05-21, 19:23
Dzieki bardzo za odpowiedz. A co do sklepu to musze najpierw zebrać fundusze bo teraz montuje sobie sprzęt audio bo do tej pory miałem tylko 2 głośniczki w przednich drzwiach i to słabiutkie. Jeszcze raz dzięki
a moze ktoś napisac czym sie rozni zestaw oryginalny od nie oryginalnego???? bo za orginał wołaja sobie 400 zl. a za nie orginał 150 zl roznca jest eiec duza
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-05-21, 21:56
wystarczy ze przeczytasz ten dzial na temat uniwersalnych zestawow opuszczania szyb i napewno bedziesz wolal dolozyc na oryginal http://www.golf3.pl/topic...t=uniwersaln%2A
Witam wszystkich!!!Mam pytanie-posiadam Golfa III z silnikiem 2.0 benzyna z 1993 roku.Właśnie zakupiłem do niego elektryczne szyby tzn. cały mechanizam elektrycznych szyb, poprostu nadarzyła się okazja i kupiłem, tylko niewiem czy mogę je zamontować w swoim Golfie, a jeśli tak to jeśli ktoś posiada jakiś schemat montażu tych szyb to byłbym wdzięczny za udostępnienie, bądź za jakąś poradę, czy jest to dość łatwe czy skomplikowane. Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź.
Silnik: AAZ
Wiek: 22 Dołączył: 14 Paź 2008 Posty: 105 Skąd: w 3mieście tyle golfów?
Wysłany: 2008-10-14, 19:13
kowal2.0 napisał/a:
jeśli ktoś posiada jakiś schemat montażu tych szyb to byłbym wdzięczny za udostępnienie, bądź za jakąś poradę, Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź.
Witam , kupiłem golfa , który miał elektryczne szyby ,ale z tyłu nie działają ,z lewej strony w ogole nie mam kostki , z prawej niby wszystko dobrze podłączone ,ale nei działają, jeżeli ktoś miałby jakiś schemat byłbym wdzięczny ,zwłaszcza kolorki kabelków jak połączyć do kostki..., najlepiej napisać do mnie na maila wentyl3@o2.pl z góry dzięki !