Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mokra podłoga
Miom problemem jest wlewajaca sie woda do wnetrza od strony pasazera z przodu. Cieknie po belce. Odplywy od szyberdachu sa przepchane. Nie wiem czy sa to uszczelki od drzwi czy cos innego.
- dawid holz
- Berbeć
Mi też woda ciekła:)
Mi też woda ciekła i okazało się że to przez filtr kabinowy, który znajduję się tuż przed przednią szyba. Miałem zatkane przez liście i inny syf odpływy wody, które odprowadzają wodę z przedniej szyby.
- jokerror
- Berbeć
MIAŁEM TEN SAM PROBLEM OKAZALO SIE ZE ZAPCHALA SIE RYNIENKA OTWIERASZ MASKE I PRZY SAMEJ SZYBIE PO PRAWEIJ PO LEWEJ STRONIE MASZ OTWORY WKLADASZ TANM REKE I WYCIAGASZ LISCIE WODA SPLYWA I JEST OK POLECAM ZMIENIC FILTR POWIETRZA I FILTR OD SILNIKA KOSZT 60 ZŁ ALE PUZNIEJ DZILA NAWIEW JAK BAJKA
- szira07
- Czytacz
Dawid sprawdż czy odpływ do szyberdachu masz dobrze podłoczony,czyli czy woda wylewa się na zewnarzt auta.Do odpływu wody z szyberdachu prowadzi plastykowy wężyk i na końcu łaczy się z gumowym odpływem.Jeszli masz to od strony pasarzera to otwórz szyberdach i drzwi od pasarzera i polej wode na szyberdach.Jeśli leci do środka to muszisz się dostać do wężyka jest pod deską rozdzielcą.
- sylwek1984
- Berbeć
Od strony pasazera jest wszystko oki. Wymienilem filtr przeciwpylowy i woda przestala cieknac. Teraz mam problem od strony kierowcy. Prawdopodobnie to bedzie uszczelka w drzwiach. Bede musial dokladnie to sprawdzic. Tak mniej wiecej jaki jest koszt wymiany takiej uszczelki?
- dawid holz
- Berbeć
• Strona 1 z 1