Silnik: 1,8ABS Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 238 Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2010-04-26, 22:15
Snejk18.Udało Mi się to opanować Tak ten kabelek wpina się pod skrzynkę z bezpiecznikami i działa a te luźne kable nie wiem od czego są ale działa i jest GIT
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 22 razy Wiek: 24 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 489 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2010-04-28, 20:57
Teoretycznie to zadnego przewody nie trzeba podpinac pod skrzynke bezpiecznikow. Tylko, ze kazdy przewod z kostki licznika jest bialy i trzeba rozciac kostke zeby wiedziec jaki przewod idzie do ktorego pinu. Akurat tak mam podlaczony przewod od temperatury oleju bo nie moglem wyjac kostki w skrzynce bezpiecznikow.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 22 razy Wiek: 24 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 489 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2010-05-17, 19:59
Problem bylby ze spalaniem bo trzeba wiedziec, ktory pin w komputerze za to odpowiada.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8ABS Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 238 Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2010-05-17, 20:55
Bradley napisał/a:
Problem bylby ze spalaniem bo trzeba wiedziec, ktory pin w komputerze za to odpowiada.
No właśnie jak to można było by sprawdzić,bo metodą prób i błędów nie chciałbym czegoś po drodze upalić,a widziałem że kolega miał w Polo86c założony licznik z GolfaIIwyskalowany w milach i miał podłączone MFA i wszystko mu tam dierżyło.I jeszcze jedno w którym miejscu podpiąć czujnik temperatury oleju
Wysłany: 2010-05-18, 07:27
Zalezy od silnika, no ale w podstawce filtra oleju jest taka zaslepka na torxa zaraz obok czujnika cisnienia oleju. Trzeba ja wykrecic i wkrecic czujnik temperatury.
Wysłany: 2010-05-18, 08:23
Bradley napisał/a:
Zalezy od silnika, no ale w podstawce filtra oleju jest taka zaslepka na torxa zaraz obok czujnika cisnienia oleju. Trzeba ja wykrecic i wkrecic czujnik temperatury.
Jeżeli jest tak jak mam w Golfie to będę wiedział Ale mam wrażenie że tam jest trochę inaczej niż w Golfie i nie wiem gdzie te czujniki są
Przypnę się do tematu.Czy ktoś wie czy liczniki nowego typu(te po lifcie)zaczynające się od0mogły mieć ten sam numer WGSZ co starego typu które zaczynały się o20 I jeżeli tak to czy jak założę go w miejsce starego który zaczyna się od20to czy będzie przekłamywał coś więcej niż tylko te standardowe przekłamanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum