Mam problem. Mianowicie w moim golfie nie dziala predkosciomierz. Oddajac auto do serwisu poprosilem mechanika zeby sprawdzil co jest nie tak. Niestety przy odbiorze samochodu powiedzial ze licznik dalej nie dziala bo nie wie co mu dolega . Macie jakies pomysly co moze byc powodem. Przebiegu tez mi nie nabija
sprawdz bezpiecznik nr 14, jak bedzie ok to sprawdz czy przypadkiem niewyskoczyla linka od predkosciomierza i czy kostka od licznika sie niepoluzowala..
Bezpiecznik jest OK bo juz sprawdzalem. Wtyczki w silniku tez czyste i wygladaja na OK. Nie wiem tylko czy warto mi rozkrecac licznik w srodku deske rodzielcza... Tam sa jakies kostki? Nie chce tego robic nadaremno...
i rob do momentu "Nastepnie odchylamy licznik aby go wyjac mozna odpiacz biala wtyczke zaznaczona strzalka na zdjeciu. Pamietajcie ze po odpieciu wtyczki resetuje sie stan licznika czasowego przebiegu." ------ tylko ty nieodpinaj a wepchnij bardziej-----