NIOLMAR, mowisz masz hehe http://www.moman.pl/index...pis&k=29&id=106 poczytaj tam jest ladnie napisane a co do tej farbki to mozna ja zastapic lakierem do paznokci chyba sa takowe fluorescencyjne
ImperfectCell Dzieki za stronke ciekawa jest a co do lakieru to moja kobiete maniaczka golfa III posiadaczka GTI powiedziala mi ze sa lakiery do pazurow co swieca w ultra filecie i kosztuja 7PLN a nie 15PLN jak na stronce.Dzieki i pozdrawiam
Rezerwa Ahh tego mi brakowalo. Czasem jak sie zgadam z 'kolezanka' to zapomne zatankowac w trasie a jak mi takowa mrygnie to wzium na BP i tankowano Dzieki ImperfectCell
mike102, a rozumiem, że masz wersję Rolling Stones? Jeżeli tak to ja też nie mam czego szukać. Trzeba zatem dalej obserwować czy wskazówka wchodzi w czerwone pole wtedy reset wskazania km i paliwa wg instrukcji 7l zostało... Pozdrawiam!
mike102, a rozumiem, że masz wersję Rolling Stones? Jeżeli tak to ja też nie mam czego szukać. Trzeba zatem dalej obserwować czy wskazówka wchodzi w czerwone pole wtedy reset wskazania km i paliwa wg instrukcji 7l zostało... Pozdrawiam!
Tak, mam ta edycje.
Ja przewaznie tankuje jak wskaznik jest na drugiej czerwonej kresce.
mike102, wiem, że to nie za bardzo w temacie, ale...
Jak u Ciebie działa domykanie szyb/dachu z kluczyka centralnym?
Ja mam szybki na korbkę a dach elektryczny. Muszę dłużej przytrzymać przekręcony kluczyk i wtedy domknie mi dach? Napisz proszę jak to działa u Ciebie. Sorry raz jeszcze, że nie w temacie. Może w PW mi napisz. Z góry dzięki! Pozdrawiam! holden-77
panowie wersja golfa nie ma nic do tego czy jest tam ta kontrolka czy tez nie ja mam rolling stones i mam kontrolke rezerwy paliwa a co do tego szyberdachu to trzeba dluzej przytrzymac kluczyk w pozycji zamknietej i wtedy dach powienien sie domykac az do puszczenia kluczyka... ale nie widialem ejszcze samego domykani szyberdachu bez szyb
hehe to ze nie swieci sie wam kontrolka od paliwa tzn ze za duzo jezdzicie na rezerwie i sie przepala zalejcie czasem więcej niż 7 litrów to sie wam nie bedzie przepalac
_________________ golf jest bogiem,
astra wrogiem.