O pasach tez już pisałem, i to chyba nawet tobie, albo tylko mi się zdaje, kontrolka pasów o ile jest i działa, trzeba mieć sprzączkę z czujnikiem, a MK3 nie miały, pozatym nawet niewiadomo gdzie się z tym podpiąć, trzeba by było znać schemat licznika, pod co się podpiąć aby świeciła, zawsze mozna zrobić to po swojemu i dolutować kilka kabelków w liczniku i bezpośrednio do czujnika w sprzączce
Czy mógłby ktoś zrobic zdjęcia, jak montuje się diodę od rezerwy, i jak ma byc to dioda(bo chce iśc do jakiegoś sklepu po to). Jestem początkującym posiadaczem golfa więc jeszcze nie wiem co i jak .
Czy nie uważacie ze taka kontrolka jest zbędna Szkoda by mi było na to czasu, nerwów, rozbierania i kombinowania, chyba kazdy widzi wskazówkę i jeśli dochodzi do rezerwy (czerwonego pola) to jedzie na stacje zatankować, bo nie wiem czy ktoś jeździ do "ostatniej kropelki", pozatym takie coś wpływa źle na pompe paliwa, która się moze zapchąć poprzez syf z dna baku paliwa. POZDRAWIAM
Ja u siebie sprawdzalem wszystkie te kontrolki latarka i ku mojemu zdziwieniu w benzynowcu znalazlem kontrolke od swiec zarowych, niestety nie ma od rezerwy a golfik z lutego 95'