Imper mowil ze jest tam jeszzce kontrolka od swiatel mijania i od pasow bezbieczenstwa tylko ze jak probowal to nie dzialaly, jutro poczukam cos o tym w necie
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 130 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-02-01, 07:44
Żeby działała kontrolka od pasów to muszą być zapięcia pasów z podłączonymi czujnikami.Natomiast od mijania...dobrze by było.Idę spróbować u siebie, jak coś się dowiem to napiszę.
Tak więc byłem, sprawdziłem.Licznik bez widocznych piktogramów, podświetlane diodami (rok 94).
Niestety nie mam kontrolki rezerwy .Jest natomiast kontrolka pasów, lecz nie ma ścieżek aby wlutować diodę.
_________________ Jeżeli to co napisałem Ci pomogło to ...:D
TEN TEMAT JUŻ BYŁ NA TYM FORUM
Już pisałem na czym to polega, dawno to było, ale jeszcze powinno dać się wykopać. Te same liczniki były chyba w Ibizie i tam seryjnie była ta kontrolka, w golfie nie wkładali tam żarówki. Wszystko zalezy gdzie wyprodukowany był Golfik. Największe prawdopodobieństwo ze ta kontrolka działa, jest w golfach które mają niewidoczne rysuneczki od kontrolek.