jak masz wlącznik tylko z funkcją halogenka w tyle to jak zrobisz instalacje na przednie to bedą one się świeciły razem z tylnim a jak kupisz sobie włącznik z funkcją tył i przód to będziesz załączał najpierw przód a drugie pozycja to przód + tył P.S. ja tak miałem więc pisze jak jest pozdro
Acha ale chodzi o pociagniecie istalacji tylko od tej kostki nad chlodnica tak
I jak bym sobie wymienił ten wylacznik z opcja na przod i tyl to tez tylko ciagne kabel od tej okraglej kostki nad chlodnicą tak
bioly1987, tak robisz dokładnie tak samo poprostu ciągniesz instalację od tej kostki nad chłodnicą a potem tylko wymieniasz włącznik na opcją tył i przód na halogenki, moja rada jak bedziesz go szukał na allegro to poszukaj dobrze bo ja kupiłem taki na allegro za 60zł a chcą nawet 120zł ale to zależy też jaki ma być (bo mi np. nie była potrzebna regulacja lamp a jak tobie też nie trzeba to nie kupuj takiego z regulacją bo nie włożysz go potem w miejsce starego) pozdro
[ Dodano: 2008-09-07, 16:12 ]
bioly1987 napisał/a:
tak w jednym i drugim przypadku ciągniesz tylko od tej kostki, piszę raz jeszcze aby była jasność
Silnik: Vento 2E Pomógł: 255 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 4046 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2008-09-07, 15:13
bioly1987 napisał/a:
I jak bym sobie wymienił ten wylacznik z opcja na przod i tyl to tez tylko ciagne kabel od tej okraglej kostki nad chlodnicą tak
dokładnie tak.
Masę od halogenów najlepiej prosto do klemy aku, na oczko pod śróbkę , bo te brązowe kable w złączu nad chłodnica sa cienkie, szkoda je dodatkowo przeciążąć