próbowałam już wszystkiego...rozebrałam całą podsufitkę:( sprawdziłam rynienki,a nawet kleiłam:( ale on wciąż przecieka....co jest niesamowicie uciążliwe podczas deszczowej pogody czy myjni...jaki może być tego powód?? Pozdrawiam....Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Elektryczny szyberdach
Witam .....mój szyberdach ciągle przecieka
próbowałam już wszystkiego...rozebrałam całą podsufitkę:( sprawdziłam rynienki,a nawet kleiłam:( ale on wciąż przecieka....co jest niesamowicie uciążliwe podczas deszczowej pogody czy myjni...jaki może być tego powód?? Pozdrawiam....
próbowałam już wszystkiego...rozebrałam całą podsufitkę:( sprawdziłam rynienki,a nawet kleiłam:( ale on wciąż przecieka....co jest niesamowicie uciążliwe podczas deszczowej pogody czy myjni...jaki może być tego powód?? Pozdrawiam....arizma
- Aga
- Berbeć
a jak go zamykasz to ustawia sie rowno z dachem samochodu czy z jakiejs strony wystaje wyzej (albo jest za nisko)... to moze byc przyczyna... sprawdz rowniez ten material wokul szyby od szyberdachu... jak jest juz twardy to do wymiany... powinien byc troche elastyczny
- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1