witam,
koledzy doradzcie.. warto instalowac do mojego golfa elektrycznie sterowane szyby?? mam wersje 3 drzwiowa i znalazlem na allegro zestawy do montażu za ok 150zl.. warto w takie cos inwestowac czy szkoda kasy i nerwow?? wstawilem juz centralny z allegro i jestem zadowolony... poradzcie cos... moze ktos to juz robil i napisze jak to wszystko dziala.
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-08-25, 08:42
slyszalem ze szyba sie godzine otwiera... ja tez mam zamiar montowac elektryke szyb ale poluje na zestaw oryginalny... jest drozszy ale chodzi jak nalezy
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 335 Skąd: Grudza
Wysłany: 2008-08-25, 19:05
witam kolegow ja wlasnie ostatnio zamowilem sobie orginalny komplet elektrycznych szyb do mojego golfa i teraz czekam az paczka dotrze do mnie. jak bede bral sie za montarz to zrobie jakies foty i opisy to dolacze moze akurat komus sie przydadza pozdro dla wszystkich golfomaniakow