Witam. Zastanawiam się nad dorobieniem dodatkowych kontrolek w mk3, konkretnie chodzi mi o kontrolkę świateł mijania i kontrolkę przepalonej żarówki. Jest to możliwe w ogóle? Jeśli tak to będę wdzięczny za wszystkie wskazówki. Natchnieniem na takie kontrolki jest mój polonez atu plus w którym są takie kontrolki, w mk3 właśnie tego mi brakuje
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2012-01-27, 18:53
hehe tez mam poloneza baaa nawet trzy rozne stary gli bez wspomagania, 1.6 gli caro plus, 1.6 gli atu plus
no w polonezie lubilem ta choinke prawie wszystko sie swiecilo haha koledzy sie smiali jak on jedzie skoro swiecilo tyle rzeczy i hamulce i problem z wtryskiem itp.
no mijania sam bym chcial miec w golfie troche kolorw by bylo
Kto miał/ma poldka wie że to fajne i przydatne kontrolki A gdybym chciał narazie samą od mijania, to jak, gdzie się wpiąć z taką kontrolką? Kontrolkę i miejsce na nią już ogarnę Nervusek, od rezerwy zobacz u siebie, może akurat masz, ale żarówki nie masz
szukaj licznika z kontrolką jak będę sprzedawał furę to pomyślę nad osobną sprzedażą licznika
Hehe, myslalem o tym, ale za duzo grzebania z wymiana licznika z drugiej strony to nawet bym i moze skolowal sam czujnik, ale az takiej wiedzy nie posiadam zeby go jakos ulokowac w moim wozidle
Sama kontrolka włączenia (to coś innego niż kontrolka pracy!) świateł mijania to jest pikuś: albo przy manetkach albo przy skrzynce bezpieczników dołączamy jedną "stronę" kontrolki do przewodu żółtego, drugą do masy.
Chcę żeby po przełączeniu z pozycyjnych na mijania od razu świeciła się ta kontrolka(razem z światłami mijania), tak jak żarówki w lampach na mijania w tych samych momentach