ja swoją wyjąłem w 15 min. najpierw odkręcasz kierownicę(ustaw równo koła) klucz chyba 22,
potem ściągasz manetki musisz odkręcić 3 śrubki płaskim wkrętakiem. odpinasz wszystkie kostki,najpierw schodzi lewa manetka potem prawa...
kładziesz się na podłogę odkręcasz plastik ten który zakrywa śrubkę od kolumny...potem odkręcasz kolumnę ,będziesz potrzebował 2 klucze 13.
Wyciągasz kolumne na zewnątrz auta. Obracasz do góry "nogami" i widzisz kostkę stacyjki a w niej malutką śrubkę na mały płaski śrubokręt,wykręcasz ją i wyciągasz kostkę.... potem składasz wszystko...
Dzięki za podpowiedż,nie widziałem tej małej śrubki u mnie akurat na krzyżak,na szczęście kostka ok. chociaż może na nieszczęście bo muszę szukać dalej na droższych elementach całego zapłonu.
Mimo to dzięki,narka
Witam. Wina będzie leżeć w czarnej skrzynce od alarmu , sprawdź ją czy wszystkie styczniki się zwierają .(jest ich tam 4 ).Powodzenia.