logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Centralny na pilota
Autor Wiadomość
Sosen 
Golf & A4 B5 Avant

Silnik: 1Z,AFN
Wysłany: 2008-10-12, 21:03   Centralny na pilota

Witam... Mam takie pytanie... Mam w golfie centralny zamek i chcia?bym przerobi? go na pilota... Czy taki zestaw bedzie odpowiedni?

http://moto.allegro.pl/it...e_bagaznik.html

z góry dzi?ki i pozdrawiam

adams 

Silnik: 1,6 benzina :)
Wysłany: 2008-10-14, 16:59   

cześć sąsiad zanim dostaniesz opieprz od moderatorow ze zakladasz specjalnie nowy wątek do czegos co bylo omawiane 17mililonow razy,to Ci odpowiem ze tak, ten zestaw pasuje do zamontgowania w Golfie bo jak widzisz w opisie sterowany jest plusem rowniez, a wiec w pelni uniwersalny. Nie wiem czy czytales cos na ten temat chyba ze moze sie orientujesz ale , mimo ze masz zamek pneumatyczny nie potrzebujesz sterowania czasem 3,5 sekundy, w zupelnosci mozesz ustawic zworke do zmiany czasu na 0,5 sekundy. Powodzenia i pozdro. PS - w slupku zielony i siwy, w puszce z bezpiecznikami czarny z zielonym i czarny z bialym paskiem. Reszte podlaczenia to juz wedle uznania.
PS2 gdzie s czytalem chyba na tym forum ze te podrobki scyzoryki oryginalnych kluczykow, to po jakims czasie sie tak wyrabiaja ze wogole nei trzymaja i samochod ciezko sie odpala przez to bo Ci sie kluczyk zgina i niewygodine sie przekreca w stacyjce, a wiec popytaj ludzi ktorzy maja scyzoryki z allegro czy to jest funkcjonalne. POZDRO

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu