jak dla mnie to wioska, auto spoko ale adidas, bardziej by mi pasowala calibra adidas albo nike czy co tam jeszcze ale nie golf no litosci. Moim skromnym zdaniem to zle polaczenie. Dosyc ze juz o posiadaczach golfa jest opinia jaka jest to jeszcze po tym artykule w ogole bedzie masakra pozdro
eee tam... niech se mówią co chcą jak dla mnie to zacna wersja... jak bym miał tyle siana to bez wahania złożyłbym zamówienie w WOB... Po prostu nawiązali do sportowej marki żeby wyróżnić jeszcze bardziej GTI... To tak samo jakby Jaguar lub Merc lub jakiś inny limouse nawiązał do Dolce&Gabbana... Ot co moje zdanie
Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-05-20, 15:28
najbardziej by basowało do bmw bo tam sami wieśniacy w dresach skóra i czapeczkach a o adidasach nie wspomnę normalnie wieśniak jak się patrzy to dres + skóra tak jak by do garnituru ubrał adidasy
najbardziej by basowało do bmw bo tam sami wieśniacy w dresach skóra i czapeczkach a o adidasach nie wspomnę normalnie wieśniak jak się patrzy to dres + skóra tak jak by do garnituru ubrał adidasy
Wszędzie są tacy w golfach fiatach audicach bmw opel... To już zależy od człowieka Co do wersji auta dla mnie nie trafiony pomysł.
ech, jak czytam te opinie nt. aut, - ludzi sie przypisuje do samochodu, i juz kto wie kim jest. w bmw wiekszosc to kozaki ALE zdarzą sie ludzie naturalni którym sie bmw po prostu podoba i ma prawo nim jeżdzic. golfy tez juz tej opini nabrały. nie przejmowac sie i tyle, JEŹDZIC
Bardzo dobry pomysł. Adidas to dobra i znana niemiecka marka produkująca odzież sportową i pasuje ten wizerunek do Golfa GTI. Aidas nie ma sam w sobie nic wspólnego z dresiarzami.