Wysłany: 2009-10-06, 15:20 Okładki na dowod rejestracyjny GOLF3.PL
Dzis odebralem okladeczki... okladeczki na dowod rejetracyjny. Wykonane zgodnie z projektem...
Jakos: jak dla mnie bomba, dobry material ladnie naniesione logo
UWAGA
Jak robimy przelew:
Kod:
Podajemy swoje dane do wysyłki (IMIE NAZWISKO, ULICA, MIEJSCE ZAMIESZKANIA)
W podpisie podajemu: Swoj Nick z Forum oraz ilosc okładek.
Po dokonaniu wplacy piszemy na forum post ile okladek zostalo zamowione:
np:
Kod:
5szt.
Cena 3,50zł/szt. + 3,50 (przesyłka PIORYTET W KOPERCIE BĄBELKOWEJ, tak jak bylo ustalone)...
ps. w celu zmieszania okadki do koperty bedzie ladnie zlozona pod dowod rejestracyjny
Pieniazki wysyłamy na konto naszego kolegi z forum GAJDZIKA, ktory od Dzis do Piątku przyjmuje zamowienia z pieniazkami, pozniiej wysyla mi dane ja lece na poczte i wysyłam do was... Wiec mysle ze jak sie postaramy to okladki beda juz w nastepnym tygodniu u was.
I piszemy PW do mnie z danymi adresowymi... tak abym mogl sprawdzic czy dane zgadzaja sie z tymi na przelewie
Dane do przelewu:[/b]
Kod:
PROSZE PISAC NA PW BO MOZE JUZ NIE BYC OKLADEK
Ps. Nie biore odpowiedzialnosci za zle podane dane adresowe... Wiec prosze pisac wszystko wyraznie tak abysmy mogli latwo wszystko wysłać... a jak ktos sie pomyli i poda adres tesciowej jego problem.
Wszystkie posty z komentarzami w tym temacie beda usuwane...
Reszte pytan prosze kierowac DO MNIE NA PW