Dziś w samo południe listonosz dostarczył Kalendarz. Z dużej litery, bo to bardzo piękna rzecz, przepiękne opracowanie, staranne wydanie - widać wielką pracę. Zajmuje już honorowe miejsce na ścianie. Dzięki, Dzięki, Dzięki!
Silnik: 2.0 8 V
Wiek: 28 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 519 Skąd: VWierzchucino koło Pucka
Wysłany: 2010-01-05, 23:11
ja również dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem naszego forumowego kalendarza i musze powiedziec ze jestem zadowolony z jego wygladu . za włozona prace w jego realizacje i za checi .
Wczoraj dostałem kalendarz. jest tak beznadziejny, że bardziej się nie da. Szkoda tylko tej kasy.Brak słów.
Żarcik Kalendarz jak najbardziej fajny, wszystko dobrze skomponowane w całość. No i ten zapach po otwarciu koperty Good Work Gentleman's
Widze panowie ze kazdy jest zadowolony z Kalendarzyków... powiem wam ze ja tez z ich wykonania i calokształtu... dla mnie wielki + dla drukarni bo naprawde dali dobry papier tak jak w umowie...
To nasz pierwszy Kalendarz i mysle ze nie jest zle. że nie przynosi nam wstydu jego szata graficzna...
Jeszcze raz wielkie podziekowania dla kolegi Vankrissa .
ja mam jedno ale co do kalendarza (nie zamawiałem ale widziałem na żywo kalendarz kolegi shibbyOP) nie podoba mi się to że wszystkie fotki zostały bardzo ściemnione i straciły swój urok nie zbyt ładnie to wygląda ale jak na pierwszy kalendarz to
Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-01-06, 22:59
michalqqr napisał/a:
ja mam jedno ale co do kalendarza (nie zamawiałem ale widziałem na żywo kalendarz kolegi shibbyOP) nie podoba mi się to że wszystkie fotki zostały bardzo ściemnione i straciły swój urok nie zbyt ładnie to wygląda ale jak na pierwszy kalendarz to
i stwierdzam fakt po raz kolejny "ze jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził"
Silnik: 1.8i B + GAZ / GT
Wiek: 26 Dołączył: 16 Lut 2008 Posty: 79 Skąd: Sandomierz
Wysłany: 2010-01-07, 11:22
5.1.2010 dostałem do rąk zamawiany kalendarz.
Uważnie przeczytałem też Wasze posty i jednogłośnie stwierdzam, że nie będzie umiał docenić pracy ten, kto nie jest w stanie zdać sobie sprawy ile trzeba w to włożyć wysiłku (przygotowanie graficzne i organizacyjne).
Za rok zdjemę go ze ściany (choć o tym nawet jeszcze nie chce myśleć), ale wtedy nie wyrzucę, a zachowam go na pamiątkę, ten kalendarz to rzecz wyjątkowa bo niewiele osób go posiada, tylko my wybrani którzy wspólnie tworzymy to forum.
Pozdrawiam kolegów z forum i ogromne dzięki Panowie za naprawdę porządną robotę!