to ze sa swieta nie bede sie z ........................ sprzeczal wyrazam swoje zdanie i opinie i tego nie mozecie mi zabronic
PS jakby ktos dotrzymal warunkow jakie byly ustalane przed calym tym cyrkiem to kalendarz bym zamowil ale ten cyrk ma swoj "regulamin" ktory to kazdy ma przestrzegac poza tymi rowniejszymi
Silnik: .
Wysłany: 2009-12-24, 14:05
Cytat:
PS jakby ktos dotrzymal warunkow jakie byly ustalane przed calym tym cyrkiem to kalendarz bym zamowil ale ten cyrk ma swoj "regulamin" ktory to kazdy ma przestrzegac poza tymi rowniejszymi
Były zachowane nie moja wina ze wszystko sie nie zmieściło ... i tak jest nawalone na pierwszej stronie... Tak zrobil Grafik i mi i z tego co widze reszcie sie podoba
a jeden kalendarz w tą czy w tą to i tak nic nie zmienilo w cenie reszty...
i jeszcze jedna moja wypowiedz ... Ktos sie stara a drugiemu i tak sie nie podoba... wez sobie zrob wlasny kalendarz i daj nam spokój z twoimi opiniami. bo pisales juz o tym nie raz ZE CI SIE NIE PODOBA...
Pzdr.
Temat zamykam bo robi sie spam... Zostanie otworzony przed wysylka kalendarzy...
_________________ "Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
Wiec teraz ja cos dodam od siebie kalendarz i cały projekt nad tym ze naszym klubowym kalendarzem był ogłoszony dość wcześnie by każdy miął czas na strzeleni jakiejś fajnej fotki. A co się okazało ze jeden strzelił mix z wycinek foto gdzie zaprezentował swój wóz dróg strzelił swoja blache a jeszcze jeden strzelił swój wóz z kolega w środku wiec o co te bóle??
Trzeba było podejść do tematu na poważnie a nie jak amatorzy kwaśnych jabłek i przeczytać regulamin ze zrozumieniem i zrobić fotę swojego auta bez jakiś tam kosmicznych dodatków i wodo trysków.
Jest taka zasada ‘jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził” ale swoje smętne żale i bule zostawcie dla siebie bo wypisywanie ich co 5 post robi się żałosne i śmieszne i nie potrzebne są spory.
Co niektórzy chyba swój wiek wpisali na zza warzony bo ich stan zachowania określany jest za żłobkowy i to bez urazy ale stwierdzam fakt jak jest można by było stwierdzić ze jak dzieci którym zabrało się lizaka i powiedziało bebe.
Kalendarz robiłem ja cała szatę graficzną przy pomocy Kamila i widać kto się zna na rzeczy i docenia cały nasz wkład w prace i chęci a inni ciągle plączą i plączą ze ich niema nawet na okładce gdzie regulamin mówił co innego.
Tak regulamin mówił co innego ale format A3 ma tez swoje wymiary w których musieliśmy się zmieścić wiec została wybrana taka ilość zdjęć by było wszystko ładnie czytelne i estetycznie chodź co po niektórych było widać ze” nie będę na miesiącu to będę na okładce” po czym widać po fotkach a tak na przyszły rok mamy nadziej ze wszyscy się przyłożą i będą bardzo dobre fotki i nie będzie żadnych jęków i płaczu ze czemu on a nie ja pozdro i bez urazy ale musiałem wytłumaczyć co i jak by zakończyć te spory .
PS: my nie inne fora czy kluby by robić tak samo jak inni maja co to za radość kiedy wszyscy do o koła maja takie same rzeczy:/
Qrde, spodziewałem się go tak jakoś pod koniec tygodnia A tu niespodzianka
Zdjęcia są miodzie, opracowanie graficzne zarąbiste, jedyne co mi trochę przeszkadza, to to, że jest trochę mały, ale może to kwestia tego, że powiesiłem go na praktycznie pustym kawałku ściany... w odległości mniej więcej metra w każdą stronę nie ma nic innego...
Silnik: .
Wysłany: 2010-01-05, 19:00
Snejk18 napisał/a:
jedyne co mi trochę przeszkadza, to to, że jest trochę mały, ale może to kwestia tego, że powiesiłem go na praktycznie pustym kawałku ściany... w odległości mniej więcej metra w każdą stronę nie ma nic innego...
Wiekszych raczej kalendarzy juz sie nie robi ...
_________________ "Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum