Planuję sprzedać mojego golfa aby kupić coś większego. Sprawa wygląda tak że nie muszę go opychać za jakieś grosze i mogę poczekać aż ktoś się trafi. Myślałem żeby go wystawić za 7000. Wiem że to w sumie zbyt dużo ale trochę w niego doinwestowałem (w przednie oświetlenie włożyłem na jesień 1200 zł) no i tak jak wspomniałem nie zależy mi aż tak na czasie ani tak szczerze na jego sprzedaży bo jeżeli go nie sprzedam to zostaje nadal w rodzince i modujemy go dalej. Dodam tylko że to 1600 ABU ze sprężynami obniżonymi nie wiem o ile bo takiego go kupiłem (firmy sprężyn z brifu to Niebach i Wilms) i kierownica 360mm Victor. Alu nie specjalne 14". No i myślę że bez radia i cb. To jest CL ale sam założyłem mu przeciwmgielne i na dole dalekosiężne Hella. Co o tym sądzicie? Jak go tak wystawię to bardzo mnie "zjedziecie" na forum??
93 rok. Ja mam go 2 lata. Ten szary włącznik to był od kupna i prócz świecącej diody nic pod niego nie jest podłączone a te na dole to jeden od mgielnych drugi od dalekosiężnych halogenów.
podzielam kolege mozesz za 6000 wystawic i do negocjacji:) zejdziesz troche w negocjiacji i ty bedziesz happy i kupujacy .. albo wymien lampy na standardowe i wysaw za 6000 do nego albo gratis te lampy przednie i ju:)
Szczerze to zdaję sobie z tego sprawę tylko że tak jak piszę mi się nie pali a wszyscy wiedzą że nie raz można na "jelenia" trafić który go łyknie za tyle. Jak nie sprzedam to zejdę coś a jak nie będzie zainteresowania to go po prostu na razie wcale nie będę sprzedawał.