Za 4500zł bym go wystawił z możliwością delikatnej negocjacji ceny(4200-4000).Jakieś gratisy jeszcze dorzuć typu radio albo opony zimowe i powinien zejść
Koledzy w samochodzie jest radio JVC + głośniki i to jest warte jakieś 500 zł + felgi aluminiowe z oponami na moje warte jakieś 400 zł , silnik igła zrobiony rozrząd (300 ) , brak rdzy ubytków lakieru i wy mówicie ze 2300-2500 no to jest trochę śmieszna cena
hehe to moze według was mam wyjac radio zdjąć felgi posadzić na stalówkach i pogonić opłacony samochód w idealnym stanie za 1000 zł dobra juz chłopaki nie wyceniajcie ważne ze ja znam wartość samochodu
kazdy zna cene wlasnego samochodu i ile w niego wsadzil ale zeczywistosc jest taka ze samochod jest warty tyle ile ktos chce dac za niego a nie ile ty chcesz!!! a teraz szuka sie mlodszych samochodow niestety!!co z tego ze jest w idealnym stanie jak przegladaj strony z ogloszeniami i patrz ile czasu niektore samochody widnieja tam bo nik nie chce kupic ich ja wiem co mowie bo mialem taki sam problem jak sprzedawalem swoje mk3 ciezko jest sprzedac w dobrej cenie
ja nie chce go sprzedać ja jestem tylko ciekawy za ile mógł bym go pogonić . a samochód ma wszystko co mi potrzebna a najważniejsze ze jestem z niego zadowolony. puki co jestem młody nie mam rodziny wiec nic większego mi nie potrzebne .
Ale zdaje sobie sprawę ze kiedyś nadejdzie czas zmiany a szkoda ale wtedy jak sie uda zostawię go jako taka zabawkę
Jedno wiem nigdy nie zmienia marki VW to jest cos wspaniałego u mnie w rodzinie wszyscy maja VW i kazdy jest zadowolony