Witam chciałbym prosić o pomoc w wycenie tego cacka:
VW GOLF III GT YACHTING HENRI LLOYD BY CIPRIANI
Rok produkcji:1996
Silnik: 1.6 AFT GT 101koni 140NM+LPG
Przebieg:181425
Stan igła nic nie stuka nie puka prowadzi sie jak po szynach wszystko 100% sprawne.
Rozrząd olej wymieniony jakies 300km temu:)
Przegląd i OC : 01.09.2012r
Wyposażenie :
wspomaganie kierownicy
klimatyzacja
4x elektryczne szyby
komputer pokładowy
poduszki powietrzne
radio ALPINE
felgi BBS 15"/195
podłokietnik
immobilaiser
relingi dachowe
skórzana kierownica
fotele typowe dla wersji GT(a'la kubełki)
elektryczne i podgrzewane lusterka
regulacja kierownicy
centralny zamek
szyby otwierane i zamykane z kluczyka
hak odpinany
[ Dodano: 2011-10-20, 09:46 ]
myślicie że ok 7tyś warty? hehe sam w to nie wierzyłem ale zaraz po jego zakupie szukalem co to za model co to za auto ogólnie patrzyłem jaki dostep czesci do tego modelu i natrafilem na stronie mobile.de na golfa yachting i w przeliczeniu na złotówki kosztował 8.3tys + opłaty
_________________ Golf III Kombi GT Yachting Henry LLoyd by Cipriani
myślicie że ok 7tyś warty? hehe sam w to nie wierzyłem ale zaraz po jego zakupie szukalem co to za model co to za auto ogólnie patrzyłem jaki dostep czesci do tego modelu i natrafilem na stronie mobile.de na golfa yachting i w przeliczeniu na złotówki kosztował 8.3tys + opłaty
A co to ma wspólnego z Twoim autem, ktoś go wystawił za taka kwote i tyle. Ten sam model, ale moga być różnie utrzymane, natomiast za takie pieniądze można kupić ciekawszą wersję, nie umniejszając oczywiście Twojej.
Pzdr.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
Nie no jasne że tak ,masz racje że różnie mogą być urzymane. Ciekawszą wersje to co masz na myśli? ja wiem zę może być większy silnik ale czy z wyposażenia były jeszcze jakieś które posiadały więcej?tak z ciekawośći?
Silnik: ADY
Wysłany: 2011-10-21, 10:49
Sivy, a powiedz mi czy znasz jakąś ciekawszą wersję varianta niż Yachting?? Bo ja nie...
To jest wersja jedyna w swoim rodzaju... Produkowana tylko w 96 roku na rynek włoski, z dobrym wyposażeniem i fajnymi dodatkami. Sam poszukuję dokładki z yachtinga do swojego GTI bo jak dla mnie jest LORD.
W sumie do tego zestawu co dawał VW w oryginale, brakuje CI tylko białych kierunków . Jak ja kupowałem varianta to szukałem takiej szt. I byłem w stanie dać za nią nawet 7tys. Więc jeśli zdarzy się pasjonat to kupi za takie pieniądze... To tak samo jak z MKIII Rabbit. Każdy mówi, że jest tego pełno, a na allegro pojawiają się 2-3 szt. raz na jakiś czas...
_________________ Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom
No super fura naprawde:) Stan bardzo dobry silnik daje rade z tym nadwoziem spokojnie:) też kolego szukałem częsci do takiego modelu i nic nie napotkałem za bardzo prosty przykład taka dokładka do zderzaka albo ten grill przedni
Silnik: ADY
Wysłany: 2011-10-22, 00:22
Sivy, ok powiedzmy, że jest to wersja limitowana i jedyne co ma wyróżniającego to 4xairbag...
A Yachting wyróżnia się dodatkami, których brakuje w innych variantach.
_________________ Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom
No właśnie dodatkami np. Lotka na tylnej klapie, przedni grill podobny do polo 6n oraz dokładka do zderzaka przedniego.I też wypuszczony tylko na włoski rynek:)i tylko w wersji kombii:) w jakiej ilości nie wiem bo trudno co kolwiek dowiedzieć sie o tej wersji:) ale powiem wam że osoba w miare znająca sie na motoryzacji pierwszy raz patrrzac na przód powiedziała zę to nie jest golf bo nie podobny:)