ale on ma w 100% działające oraz z wtykiem do zapalniczki oraz antenę około 30 cm, ile może kosztować takie CB?? Chce około 200 zł, myślę że za dużo, czy to dobra cena??
Silnik: 1.6 ABU
Wysłany: 2010-03-16, 12:40
Pytanie ostatnie, dobre jest to CB Midland 1001z?? Jeżdżę do dziewczyny tak ponad 50 km więc do tego by się przydało, trasa po e40, krajowa przez Rzeszów do Łańcuta, jest sens kupować?? Czy może inne standardowe kupić?? Jakie są wasze opinie??
Midland Alan 100, Midland Alan 48+, Midland Alan 78+, 78+ Excel, Midland 1001Z
no i president ale niektóre modele sa drogie.
Duzo tez zalezy od samej anteny czy ci bedzei dobrze sygnal odbierac.
http://sklep.avt.pl/p/pl/...+elite+one.html
ja mam takie antenke do tego Midland i nie narzekam ,co prawda az tak duzo nie jezdze z radiem ,ale jak na ten model bardzo dobrze sobie radzi.
grzesiek1945 napisał/a:
Jak na początkującego z radiami CB będzie w sam raz??
to zalezy własnie czy czesto bedzeisz korzysta z radia i czy na bocznym terenie bedzei zasieg .Na głównych trasach na 100% bedzeisz słyszalny.
Ja za taka sumke chetnie bym bral radyjko ale to tylko moja sugestia,a twój.j wybór.
Silnik: 1.6 ABU
Wysłany: 2010-03-16, 12:57
DObra spoko, biorę od kumpla na tydzień na testy następnie się obmyśli wszystko za ile pojdzie. Wielkie dzięki swatu, dał bym pomógł ale nie ma ikonki od tego, THX jesZcze raz