tu ktoś sprzedaje za dyche coś podobnego starszy i 3 drzwiowy .... Ty masz 5D i dość duzo w niego wpadkowane ... pewnie i tak na nim stracisz ale hmmm ... coś koło 10-11 tyś ?
bez urazy pijey, ale jak dla mnie to koło 8-9k. Mimo wszystko to benzyna, a tuningu nigdy się nie wlicza do ceny, ale jednak jeśli sprzedaż o wiele drożej to będę pod wrażeniem bo auta naprawdę byłoby szkoda oddać za mniej niż 10k
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: Bora 2.3
Wiek: 23 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 576 Skąd: brać na mody
Wysłany: 2009-08-05, 16:18
tak moim zdaniem to z 10k bo jest ładny i zadbany a tak jak ktoś wspomniał wcześniej tuning ciężko wliczyć w cenę bo mało kogo obchodzi co tam robiłeś - chyba że będziesz liczył na maniaków i fanatyków marki to można próbować więcej.
Dodam że sport zawias ogranicza potencjalnych nabywców raczej do grona osób młodych o raczej mężczyzn
Zadbany jest i to jest wielki + Następny + za wersję GT no i ogólnie wygląd Wyposażenie jest super, kubełki, fela, lampy No wizualnie jest ideał Szkoda tylko że to nie TDI bo byś sporo za niego wyciągnął... Moim zdaniem 9-10tys.
1. Silnik bardzo dobry i rzadko spotykany
2. Wyposażenie jedne z najlepszych
3. Ładna felga
4. Sorki ale fotele to fotele i nie wytłumaczysz kupującemu że to Recaro
5. Nie wiadomo jak tam z podwoziem i jego stanem technicznym na podwoziu
6. Gwint Są zwolennicy i fanatycy 50/50
7. Przebieg (nie podany ale zapewne coś koło 200tys)
Czyli mamy 4 do 2 jak dla mnie to 9 - 10tys spokojnie możesz za niego wołać