Wysłany: 2010-05-22, 14:28 wycena golfa III GTI 16V
ile moge za tego golfika wołać?? wuyposażenie to komputerek elek szyby ( w jednej linka zerwana) obnizony sportowe sprezyny, radio cd/mp3 lg w drzwiach jbl subb JBL 275 rms/ wzmacniacz wart 200 zł urzywany z tyłu w BM 250 wat / fotele racero kierownica GTI/ alusy oryg gti w dobrym stanie/ oponki jeszcze zimówki/ podswietlanie licznika na niebiesko przebieg 220 tys / wymieniony olej rozrzad/ aha rozcnik 94 .... jesli o czyms zapomniałęm to sorka:) aha jest to gti 16V a wiec 150 KM frajda z jazdy naprawde:) w gazie sekwencja BRC spalanie przy jezdzie 120 mieszanej 10 l gazu a przy 90 to nawet i mniej ale wolniej nie jezdziłem czesto... w trasie 7l gazu na 100 takze nie jest zlke moim zdaniem gdyz miałem 1.8 kiedys i palił mi tyle sdamo:) czekam na propozycje aha lusterko do wymiany jest jeszcze bo pekniete chodz mozna jezdzic:)
Silnik: NIE MA
Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1282 Skąd: NORD-MK3-GROUP.PL
Wysłany: 2010-05-24, 17:36
no tak już mamy auta na sprzedaż po powodzi brawo tego to chyba zapomniałeś dodać ze auto było zalane
a fotki pewnie przed cała tragedia która jest w kraju
heheheh nie nie autko nie zalane:)) bez drwiacych komentarzy:) ja mieszkam w takim punkcie ze plock musiało by zalac zanim mnie by siegło:) poza tym chciałem wycene a nie wypowiedzi zbedne pozdro
o tak już mamy auta na sprzedaż po powodzi brawo tego to chyba zapomniałeś dodać ze auto było zalane
a fotki pewnie przed cała tragedia która jest w kraju
Masz dowód ze był zalany czy tylko siedzisz przez netem i patrzysz jakie miejscowości zalało ? to jest ten dowód ze tka piszesz otwarcie ze po powodzi ? jak nie masz dowodów to nie pisz bzdur ..
i Mod bez jajec nie kasuj tego postu bo zachowujesz sie żałośnie ..
kamyk212121, tka jak napisałem max 7500 - ale zawsze możesz więcej wystawić i zejść d0 7300 7tysi
Legionista dzieki legionista pisze ci taki kolo a siedzi i sie patrzy jak ludzie traca wszystko lepiej by pomogł im .. ja ostatnio spałem tylko 3 godz pojechałem i pomagałem a nie wymyslałem durne posty ze był zalany ... skoro nie amsz dowodów.... jak bym 7 tys otrzymał to bedzie juz dobrze jezde nim rok prawie i narazie bez wiekszych usterek:) odpokać:)