Wysłany: 2011-08-05, 09:20 VW GOLF III 1.9D 1996r. - WYCENA
Witam!
Proszę o wycenę.
VW GOLF III 1.9D (1y) 65km
1996r.
148 tys. przejechane - udokumentowany przebieg (książka serwisowa, rachunki, faktury, paragony z warsztatów w Niemcach) wnętrze a w szczególności kierownica, gałka biegów nic nie wytarte.
kolor LC4T chyba fioletowo-granatowa perła, błotniki w kolorze
wspomaganie, 2xairbag, radio Alpha, wszystko zachowane w oryginale
2 komplety oryginalnych felg stalowych z nowymi oponami
posiadam wszystkie kiazeczki od nowosci typu kody do radia itd.
mam takze brify i papiery celne, bo wiekszosc osob sciemnia ze brify zabieraja i takie tam
SAMOCHÓD MEGA ZADBANY
2 właścicieli w Niemczech, jestem pierwszym w Polsce, sam sprowadzałem samochód
silnik chodzi jak pszczółka, wymieniłem tylko olej i filtry (wszystko na boschu, mobil) jak przyjechał do Polski i zrobiłem nim 7 tys km bez zadnych problemow ( trasy na A4 po 300km)
Pilnowalem spalania. Bez żadnego ubarwiania... spalanie 3,9 przy 90 km/h w trasie, 6,5 po miescie przy butowaniu do 4 tys obrotow. Srednio 4,5.
wady: miał delikatnie przerysowaną stronę pasażera ( w malutkich 3 miejscach uszkodził lakier, zabezpieczyłem go przed korozją) generalnie tego przerysowania nie widac
autko będzie do sprzedania za jakies 2 miesiace jesli bylby ktos zainteresowany
2 kluczyki, hak, BEZWYPADKOWY
pzdr
Ostatnio zmieniony przez matipro911 2011-08-05, 10:01, w całości zmieniany 2 razy