jak dostaniesz 2k to się ciesz . Ja miałem z tyłu: klapa bagażnika, ten fragment pod lampą tylną, zderzak lakierowany (wszystko w perle, która jest droższym lakierem) i dostałem 1000zł. Tylko, że ja na zderzaku miałem wymianę, a u Ciebei z tego co widze to sa się lakierować. Więc jak nie będziesz miał wymian, a lakierowanie/blacharka to dostaniesz dość mało. Staraj się jedynie o policzenie lamp oryginalnych, a nie zamienników bo na tym dużo stracisz.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Silnik: jeden osiem L
Wiek: 41 Dołączył: 24 Lis 2008 Posty: 86 Skąd: Nisko/ Stalowa Wola
Wysłany: 2010-04-12, 18:41
Ja za identiko szkode tylko lampy hella al mk4 dostałem 2500 zł Tyle ze ja mam czarną górę zderzaka wiec ryski mało widoczne wiec u Ciebie może byc wiecej
wycenili mi na 1800zl odwolalem sie i dostalem 2700zl
wiec mówie wszystko zależy od tego jaki bedzie rzeczoznawca moze byc slepy i wtedy wyceni na 1200 .
jacekPlacekkk ile bys nie dostal to zawsze masz prawo do odwołania sie z ich decyzji i jest szansa wyciagnac wiecej .
Silnik: AhU
Wiek: 27 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 574 Skąd: siedlce/okolice
Wysłany: 2010-04-13, 10:58
kotek_190 napisał/a:
A jak nie było policji i protokołu policyjnego to możesz zawsze coś uszkodzić Będzie więcej
szkoda uszkadzać! bo co mi po mascę i tak bedzie droga w malowanniu
ale zanam temat ale wiecie tak "nie można" jesteśmy uczciwymi golfiarzami
heheh dam zanć napewnno ilę dostanę !
konserwator od nas z pracy za taką samą stłuczke w C klasie dostał 1500 zł tylko miał rysy na mascę lampe kierunek i zmasakrowanny popękany zderzak, chyba zobaczyli że gość nie kumaty i go orżnelii ehh kazałem mu się odwoływać bez kitu, tymbardziej że C klasa ładna ten model po 190
[ Dodano: 2010-04-20, 14:45 ]
dostałem 1000 zeta, odwołuję się