logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
prośba o wycenę innego auta od VW
Autor Wiadomość
darkmen21 
Król jest tylko jeden-VW GOLF

Silnik: 2.0 GTI
Wysłany: 2011-04-21, 20:38   prośba o wycenę innego auta od VW

Witam, mam do sprzedania forda fiesta mk IV rocznik 1997, silnik 1,25 zetec, zalany 10W40 mobilem, zero wycieków, spalanie w miescie 7,3-według ostatniego mierzenia, świece, filtry i olej wymieniany raz w roku(około co 10tyś. km), obecnie ma przejechane 160 tysi, auto posiadamy od I własciciela, jestesmy w jego posiadaniu od 2001 roku.Stan Techniczny BDB, niedawno robione całe hamulce i zawieszenie i została wymieniona przekładnia,obecnie zero wycieków z niej, wszystko hula jak należy.

wyposażenie:
5 drzwi, wspomaganie, autoalarm, blokada skrzyni biegów, wsadzone fotele wersji GIA z zagłówkami w tylnej kanapie(kanapa dzielona)dwa komplety kluczy, dokumentacja z ksiązką sewisową, dorzucamy komplet 1 sezonowych opon zimowych z października 2010r.

do minusów należą do zrobienia progi, jest obtarty zderzak i maska do malowania, auto miało jedną stłuczkę przy 20/h, był wymieniony pas przedni lampy i atrapa, robione to było porzez warsztat blacharski,maska z atrapą i błotnikami jest bdb spasowana-wsadziłem atrapę z wersji GIA, tylko zderzak wymaga malowania, z uwagi na lekkie optarcia. dorzucam ori fotele, radio cd ze zmieniarką

2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków

da-w-id 

Silnik: 1.6 AEA
Wysłany: 2011-04-25, 12:02   

Znajomy poszukuje takiego :)
coś około 5 tys widac ze zadbany i wierze w ten opis powiedzmy.
Widać pomalowane tylnie i przednie drzwi :D :hyhy:

darkmen21 

Wysłany: 2011-04-25, 14:46   

da-w-id napisał/a:
wierze w ten opis powiedzmy
nie muszisz wierzyć fakty są takie a nie inne, teściowa i zona przez 11 lat posiadania tego auta jeździły nim tylko z miasta do miasta, okolo 13 km w jedą stronę, dodatkowo 2 wyjazdy do niemiec i trochę wyjazdów do domku lketniskowego, przez ten czas w autku były wymieniane jedynie części eksploatacyjne(oleje filtry świece, drazki i gumy oraz częsci wydechu)

da-w-id napisał/a:
Widać pomalowane tylnie i przednie drzwi
hehe, widzisz niestety się mylisz, drzwi nie były malowane, malowane były oba tylne blotniki tylne, gdyż rok temu były wstawiane reperaturki tylnich nadkoli(dlatego nie są zgnite jak w każdej fiestce) :hyhy: no i błotnik przedni był robiony, bo przy stłuczce w okolicy lapmy wymagał poprawek( był zarysowany), genralnie blacha jak na fiestkę i tak nie jest zła ;-)

2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków

da-w-id 

Silnik: 1.6 AEA
Wysłany: 2011-04-25, 17:13   

darkmen21 napisał/a:
da-w-id napisał/a:
Widać pomalowane tylnie i przednie drzwi
hehe, widzisz niestety się mylisz, drzwi nie były malowane, malowane były oba tylne blotniki tylne, gdyż rok temu były wstawiane reperaturki tylnich nadkoli(dlatego nie są zgnite jak w każdej fiestce) no i błotnik przedni był robiony, bo przy stłuczce w okolicy lapmy wymagał poprawek( był zarysowany), genralnie blacha jak na fiestkę i tak nie jest zła

to czemu kolor drzwi jest inny niż pozostałych elementów ?? :)
Drzwi są jasniejsze. Choc to tylko przypuszczenie ze zdj a ze zdj. mało raczej oględzisz pojazd.

Sprzęgło w jakim stanie ??

darkmen21 

Wysłany: 2011-04-25, 20:48   

sprzęgło zbiera b.db. ;-)

wracając do koloru drzwi. Koleś robił nadkola,ale nie wiem czy malował cały tylni błotnik czy tylko część-co może tłumaczyc różne odcienie, jednak tak czy siak, daje głowę, że drzwi nie były malowane, bo jestem z nim na bieżąco od 10 lat. Może to kwestia płownienia lakieru, nie wiem.W kwestii przebiegu historii auta, moge opowiedzieć wszystko,ale ew. na kom albo pw. :hyhy:

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu