logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
prosba o opinie,wycene
Autor Wiadomość
gajdzik 
łdz group

Silnik: 1.8aam
Wysłany: 2011-02-17, 11:05   prosba o opinie,wycene

no panowie/panie autko trzeba zmieniać chyba i chciałbym poznać wasze opinie na temat sprzedaży mojej trójki...

wygląda tak:
http://www.golf3.pl/topic...-vt7924,135.htm

rocznik: 1992
przebieg: 234 z groszami, ale wiadomo jak to z przebiegami
silnik: 1.8 AAM
co robione: no to co wymienione, naprawione pewnie wpływu na cenę i tak nie będzie miało, pewnie podobnie jak i inne rzeczy, jak lampy na tyle hella ciemne, smoked frontu, zmiana licznika na wersje z obrotomierzem i bez piktogramów, wstawione w tył zagłówki...co tam no jest centralny, sprawny szyber, wspomaganie.....i w sumie z wyposażenia chyba wszystko, wiadomo CL, mechanicznie bez zarzutu odpala i jeździ jak nowe, ciut gorzej z blachą bo troszke ognisk się pojawiło, no ale i auto ma 19 lat....

co myślicie, znajdzie się kupiec....

moja trójeczka: DO SPRAWDZENIA TUTAJ

cichy 

Silnik: 1,8 AAM
Wysłany: 2011-02-17, 11:18   

ja niedawno kupilem wlasnie AAM, ale z gorszym wyposazeniem (bez dachu, centralnego) ale z gazem. cena 2.5

czaro 

Silnik: 1,8T
Wysłany: 2011-02-17, 11:40   

Kurcze najgorsze jest to,że nikogo nie interesuje ile człowiek czasu spędza przy naszych autach żeby wyglądały jak wyglądają, tak jak i nie obchodzi co jest zmienione. Ludzie nie zdają sobie sprawy ile kasy trzeba włożyć w pewne modyfikacje auta.
gajdzik, ja swojego mam zamiar za jakiś czas wystawić na allegro ale raczej bardziej z ciekawości czy będzie jakieś zainteresowanie, bo sprzedać go nie zamierzam bynajmniej na razie. No chyba że się trafi jakiś kupiec za interesującą kwotę ;-) Myślę wystawić swojego za jakieś 5 koła i zobaczyć czy ktoś chociaż zadzwoni :lol:
http://www.golf3.pl/topic...fe97aea9#246676

Lucas 

Silnik: 1,6 AEE
Wysłany: 2011-02-17, 15:04   

gajdzik ja go oceniam na jakieś 3 tysiące. Wystaw, poczekaj, jeśli z nim w wszystko ok to kupiec powinien się znaleść. Dużo ludzi szuka czegoś do jazdy za nie wielkie pieniądze.
czaro rozumiem Cię w 100%. Sam za auto trochę wyłożyłem, potem dołożyłem na naprawy, zmiany wizualne żeby było sprawnie i ładnie, a teraz przy odsprzedaży dostałbym może z 1/3 tej kasy. Nikt na to nie patrzy takie realia... Dlatego go nie sprzedam :-D

djmarius 
VW

Silnik: 1,8
Wysłany: 2011-02-17, 15:40   

kolego wystaw 3400zl zawsze mozesz te 400zl zejsc a ludzie sa happy gdy "o ja udalo sie z targowac"

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu