Witam kolegów.Proszę was o wycenę mojego auta gdyż za bardzo nie wiem za ile mogę go sprzedać. Swojego Golfa sprowadziłem z Niemiec 3.3.2008r. z przebiegiem ok 161000km. czyli mam go przeszło 2 lata. Gaz założyłem pół roku od momentu kupna czyli zagazowany jest już półtora roku.Na gazie zrobiłem 20000km.
Wszystko co wymieniałem od momentu kupna:
Rozrząd: 161tys
Klocki hamulcowe: 161tys i wczoraj heheh
Tuleje wahaczy tył i przód: 170tys
Filtr paliwa: 170tys
Olej i filtr oleju: 182tys
Filtr kadłubowo pyłkowy: 182tys
Akumulator:3.11.2008r
Wyposażenie:
-wspomaganie kierownicy
-elektryczny szyberdach
-2*poduszka powietrzna
-elektryczna antena hehe
-centralny zamek+pilot
-hak
Auto w środku naprawdę jest bardzo zadbane.Tapicerka niepowypalana, czysta.Wyposażenia audio nie ma...hehe tzn są włożone najzwyklejsze głośniki byle by tylko grały.
Auto jest na felgach stalowych 14 i mam jeszcze komplet kół zimowych 13.
Silnik spisuje sie naprawdę bez zarzutu, a co do blachy to widać niewielkie ogniska korozji ale jeżeli nikt nie będzie się temu specjalnie przyglądał to nic nie zobaczy, ale to już jest chyba taki rok że musi się rudy pokazać...Wyjątkiem są progi bo tam niestety z przodu porobiły się dziury z jednej i z drugiej strony, ale też tego nie widać... Z góry dzięki, piszcie swoje sugestie jak mi sie coś jeszcze przypomni to napisze:)
Że dziur w progach i rdzy nie widać... Jak ktoś sie zna to zajrzy gdzie trzeba i zobaczy. Progi do wymiany, satalówki, wyposażenie biedne. Myśle, że 5000zł max.