Wysłany: 2010-11-03, 20:33 MK4 1.9Tdi 110KM(130) Highline Prosze o wycene
Witam.
Wiem, że to jest forum golfa trójki, ale wiem, że jest tu wielu ludzi którzy znaja sie na VW, dlatego też
bardzo prosze o zerknięcie na te Auto i wycęnę. Przymierzam się powoli do jego sprzedania niestety (trudne czasy) i sam nie wiem ile mógłbym wziąśc.
MODEL: GOLF IV
SILNIK: 1.9 TDI 110KM (Chip - ok130KM nie wiem dokladnie ile, nie sprawdzałem)
ROK:98r. Wrzesien, modelowo 99r.
KRAJ POCHODZENIA: BELGIA
WERSJA: Highline
WYPOSAŻENIE:
- el. i grzane lusterka
- el. szyby
- el. sterowane światła
- domykanie szyb z kluczyka
- wspomaganie kierownicy
- Climatronic
- Kubełkowe siedzenia
- Lampy tyl i kierunki oryginaly Hella ciemne
- Listwy, klamki w kolorze
- ABS
- Podłokietnik
- Centralny zamek z pilota
- Trójramienna skórzana kierownica
- 15' alufelgi
- 2X Airbag
- Komputer MFA
- Przyciemnone szyby
- radio CD/MP3 Pioneer(jak nowe)
Z Golfem nie bylo nigdy zadnych problemów. Nigdy nie zawiódł. Pali ok 5 - 6l. (wszystko zalezy od nogi)
Olej i filtry zmieniane na biezaco. Nie bylo katowane, nic z tych rzeczy. Wszystko bylo robione pode mnie.
Radio jest pod kolor oswietlenia.
Żeby nie było że ideał to napisze o usterkach.
Lekkie wgniecenie, wielkosci piesci na klapie tylnej. Z daleka nie widac. Z przodu zderzak przyrysowany delikatnie. I z progiem cos bylo niewielkiego, ale sam nie wiem co. Juz takiego go kupilem.
dla mnie golf pocisk taki bedzie moj nastepny srebrny szybki ciemnione fela pelen wyjeb jak dla mnie patrza po ogloszeniach 3 furtki i 98, 12 kola na moje oko
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
chcesz sprzedac? czy chcesz wystawic go?
można za 20 można i za 10 tylko czy pujdzie i kiedy?
zalerznie od ceny pare jazd i tak zostanie w twoich rekach a jak bedzie jakis niepewny klijent to warto miec cos w zapasie np zimowy komplet opon 12 nie wiecej
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył