Silnik: 1.4 abd
Wysłany: 2009-08-11, 19:49 KTO ILE DA???
ile moge wziac za swoj sprzet waszym zdaniem???????????//
OPIS:
-VW GOLF 3 1,4 benzyna(nigdy nie mial instalacji gazowej)
-rocznik 1993
-przebieg:166 tys kilometrow
-c.zamek(z domykaniem szyberdachu)
-el.szyberdach
-wspom.kierownicy
-alufelgi
-stan jego oceniam na bardzo dobry,po wymianie,oleju,klockow i tarcz hamulcowych,koncowek drazka kierowniczego,przewodow wspomagania kierownicy,zawieszenie w bardzo dobrym stanie,zadnych stukow ani innych podejrzanych odglosow,male ogniska korozji na tylniej klapie i na prawym przednim blotniku
Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS
Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 769 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2009-08-11, 21:12
5 tysięcy to jest chyba wszystko co za niego możesz wziąć moim zdaniem.... benzyna (choć mały silnik ale kto się decyduje na auto to pewnie o nim troche czyta i wie ile takie 1.4 pali ) ...
No właśnie cały dowcip polega na tym, zę ten silnik tyle pali, a np. mój 1.8 spali w trasie 6.5-7.0, a w mieście około 8 litrów. Dlatego jak ktoś zna ten silnik to dużo nie zaoferuje
Silnik: 1.4 abd
Wysłany: 2009-08-14, 18:25
Cytat:
mój 1.8 spali w trasie 6.5-7.0, a w mieście około 8 litrów.
-no i trzeba dodac ze kiedy posadzisz do swojego 2 osoby na tylna kanape to twoj 1,8 nie odczuje utraty mocy pod wplywem zaladunku,a w moim 1,4 siądzie z tylu jedna cięzsza osoba i juz nie ma czym jechac
a w moim 1,4 siądzie z tylu jedna cięzsza osoba i juz nie ma czym jechac
oj już nie przesadzaj, nie jest tak tragicznie Ja nie odczuwam utraty mocy, ale ja swojego nie cisnę
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!