Na Allegro sa ciekawe zestawy niektore chyba nawet dedykowane, sam sie czaje na pewne, koszt to ok 130PLN jesli sie nie myle, a jesli chodzi o mechanikow to niestety nie mam pojecia jak to wyglada...
Mechanik za montaż zestawu centralnego zamka STIG z allegro w renault twingo chciał 200zł, lepiej rozgrzebać się samemu w garażu i to zrobić. Zestaw był mój, ja chciałem żeby tylko mi to wsadził, ostatecznie zrezygnowałem. Zrobiłbym to sam tylko w Renault nie było miejsca na montaż siłowników
Silnik: 1.8 ABS + GAZ
Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-08-29, 16:59
ja kupilem taki zestaw bo piloty mi sie podobaly ale odradzam troszke bo te "kosteczki" co przykreca sie do nich te "druty" co podnosza zamek mialy bardzo kijowy gwint i sie poprzekrecaly ale uratowaly mnie czesci z poloneza i sobie dalem takie porzadne kostki i hula. takze dla chcacego nic trudnego. troszke blache odgialem i silniczki przykrecilem i dziala jedynie odlaczylem pneumatyczny zamek by nie przeciazac silniczkow bo czasem ktorys mial opory ale zadko a juz nie chcialo mi sie piescic z nimi tak :d ale ogolnie fajny bajer
Wg mnie niezle chcial Cie ... Oszukac
Na pewno tyle by nie wyszlo chyba ze chcial Ci Lambo Doors wstawic
Mam centralny ale nie na pilota, i nie zalozony bo chce inny, wg instrukcji nic nie trzeba robic dodatkowego w drzwiach tylko zamontowac wszystko co w zestawie i koniec...
Kopnij go!!
Tego mechanika...
Nie zebym Cie podpuszczal
Silnik: 1.8
Wysłany: 2011-09-02, 06:27
Jedz do innego mechanika u mnie w zielonej firma ktora zajmuje sie alarmami centralkami itd. Powiedzieli mi ze koszt 350 zl max z tym ze oni daja caly zestaw i montuja wiec 1k to kpi sobie z ciebie pogonic oszusta. PozdraVWiam