Silnik: 1.8 (ABS)
Wiek: 20 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 84 Skąd: POlska Lubelskie :P
Wysłany: 2011-06-30, 21:30 Ile za nię mogę wziąc?:)
CHciałbym wiedziec ile mogę wziąć za takie lampki: są to przerobione z Cl-ek lampy na wzior hella crazy colour bo zwykle to myśle do 50zl za komplet jak nei taniej a za te bo nie mogę znaleźc chetnego na wymianę na ciemne gt/gti?
_________________ This Is Just The Begining... Moje Mk3
Wysłany: 2011-07-01, 20:35
Czyli prosciej bedzie zmyc spray i nie ryzykowac mandatem i utratą dowodu?:) bo ja aktualnei na nich smigam xd
albo spróbowac na allegro wystawić i czekać może ktoś sie narwie
przemek2604, to mogłoby przejść. Wystaw na allegro ale w tytule napisz "hella nie crazy colors" a dalej już nie pisz nic na ten temat. Zauważyłem, że wielu ludzi tak robi i różne badziewne rzeczy w ten sposób sprzedają. Tylko tak jak mówię, opisując potem towar nie pisz już nic na temat tego, że to samoróbka czy stylizowane na cc. Negatywa nie możesz wyrwać bo w tytule jest, że to nie cc a jak ktoś nie doczytał to jego problem.
Wysłany: 2011-07-02, 14:24
TY no może i to by przeszło bo przecież zadnego prawa nie mają mi negaywa wystawic bo pisało w tytule ze nie hella cc ale to za ile by je tak spróbować puscic?:)
kolega tak sprzedawał Telewizowy /TOSCHIBY stan pomagazynowy z nadprodukcji oczywiscie z tyłu wszystko napisane na wlepce z oryginalnymi znaczkami lecz z przodu na srodku nie było znaczka tylko srebrny kwadracik
kupytał je za 500-600 schodziły 800-1000 negatywu nie dostał żadnego sprzet nowy bez gwarancji
tylko miał to wpisane na aukcji że "brak karty gwarancyjnej jest powodem sprzedaży
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył