no troszke wiekowy to fakt... ale coz zrobic:) wazne ze jest nie zawodny jak na ten rocznik:)jak mi gosc dawal 8 to mogle sprzedawac heh troze zaluje:P ale mysle ze jak cos to opchne go bez problemu:) wzamian za tego chce sobie kupic passata b5 mam okazje po sasiedzku pewniaka kupic na wiosne:) 1996r klima 1.9tdi 110 km wszystko w pradzie blacha ocynk sedan kolor blekity metalik.. co wy na to:?? cena w granicach 14tys
Silnik: .
Wysłany: 2009-11-17, 22:03
BORYS22 napisał/a:
b5 mam okazje po sasiedzku pewniaka kupic na wiosne:) 1996r klima 1.9tdi 110 km wszystko w pradzie blacha ocynk sedan kolor blekity metalik.. co wy na to:?? cena w granicach 14tys
klasa wyzszy samochod ale i czesci drozsze ja juz wypowiadalem sie nie raz o passkach wolabym chyba kupic mk3 110km niz passata ... ale to nie temat do takich dyskusji....
_________________ "Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
K@mil, ah ty jak zwykle marudzisz pasek fajnawy tylko ta zawieszka troche mnie rani w nim. a co do golfa 6 to chyba bedzie wygurowana cena moim zdaniem
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum