chciałbym poprosic was o podanie orientacyjnej ceny za mojego golfa... nie wiem ile jest wart
podam tylko kilka szczegółów których nie ma w opisie
370 tys przebieg
wszystkie amorki i spręzyny wymienione 1,5 roku temu ( przód monreo tył kayaba)
całkiem nowe tuleje i wszystkie gumy z tyłu i z przodu
wymieniony napinacz z łapą paska alternatora
filtry i olej co 12 tysi
spalanie w miescie zima lato 6,5
zamontowany intercooler
komplet opon zimowych z felgami (jezdziłem 1 sezon)
maska do malowania
za rok progi do wymiany od spodu lekko juz kolega rudy bierze (mam juz profile kupione0-dorzucam)
szyber nie działa prowadnica do wymiany jak prawie wszedzie
kilka niewielkich ognisk rdzy sie pokazało ale narazie sa niewielkie i mało widoczne
6-7k maksymalnie bo i przebieg (w polsce przecież głównie się na to patrzy) i trochę jest do robienia.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
przebieg przebiegowi nie równy ja mam 370 i wycieków oleju nie mam i oleju tez narazie nie bierze
co ja napisałem o przebiegu? wiekszości polaków nie robi stan silnika tylko jego przebieg...
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Tak jak pisze kolega gluszek. 5-5,5 tys. Więcej nie wyciągniesz. Rocznik i przebieg robi swoje. A mentalność Polaków taka że na przebieg patrzą i to wyjątkowo.
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
ja również nie dałbym więceej niz 5choć wyposazenie ladne:), a w sprawie przebiegu, to fakt silnik moze nie miec wycieków i byc cacy przy tych około 350tys, jednak trzeba brac pod uwage ze zajezdza sie nie tylko silnik, ale takze elemnty napedu,elementy zawieszenia itp. , a to takze ladnie moze szarpnac po kieszeniach
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków