Wysłany: 2010-03-07, 13:47 ile malowanie całego golfa??
mozecie mi powiedziec ile szacunkowo wyjdzie malowanie golfa gti III oczywiscie??? kolor ciemna śliwka .... dodam z e taki jest wiec chodzi o odnowienie??:)
Powiedzieć ci mogę średnie ceny malowania Auta bo będę malował niedługo i jeżdżę i się dowiaduję... To z wymianą progów średnio ceny są od 2500 do 3500
heheh dzieki chłopaki:) niezłe ceny widze chyba zabiore sie sam za to:) spróbowac mozna:)) doświadczenie mam niejakie ale troche sie cykałem malowac swoją fure w kazdym razie po usłyszeniu ceny strach mi minął:PP a wiecie ile kosztuje dobranie lakieru z maki np??? a progi u siebie też wyciac musze bo [poprzedni własciciel na krawęznik najechał i jak zjechał a raczej spadł z niego to...... wgniotły sie:( i rdza sie nimi juz zajeła:( echh
heheh dzieki chłopaki:) niezłe ceny widze chyba zabiore sie sam za to:) spróbowac mozna:)) doświadczenie mam niejakie ale troche sie cykałem malowac swoją fure w kazdym razie po usłyszeniu ceny strach mi minął:PP a wiecie ile kosztuje dobranie lakieru z maki np??? a progi u siebie też wyciac musze bo [poprzedni własciciel na krawęznik najechał i jak zjechał a raczej spadł z niego to...... wgniotły sie:( i rdza sie nimi juz zajeła:( echh
jesli tego nie robiłes zostaw to fachowcom niemaluj samemu jak nie masz odpowiedniego sprzętu i miejsca porobisz zacieki i (skórke pomarańczy ):lol: i auko bedzie gorzej wyglądało bedzie lipazrób sobie polerke samemu lepiej
odżałuj te 2 tysie i bedziesz napewno zadowolony.....
Tomek 84:) słuchaj jak mi wyjdzie zle to wtedy oddam niech robia:) ile na farbe wydam z 600 zł chodzi tylko o zewnetrzne malowanie:) sprezare mam pistolet tez miejsce sie znajdzie ojciec mi pomaluje fiata 125p malował i nie było zacieków ani ze to malował nei fachowiec:) sprobuje jak sie icieplo zrobi:PP
mozna malowac bez komory ale ... zawsze są i będą ja bym nie ryzykował jak ma 600zł niech uzbiera nastepne 600 i moze znajdzie kogos kto mu pomaluje............