sprzedam jak w temacie samochód jest zagazowany gazem sekwencyjnym przez co znacznie obniża koszty utrzymania spalanie przy normalnej jezdzie tj mijanie its ok 10L , najniżej udało mi sie zejsć do 7,5l ale to juz nie jazda.auto jest na codzień używane , po wymianie płynów, nie bd pisał co w nim wymienione z ostatnich rzeczy jedynie łożysko układ wydechowy nowka, samochód jest z 94roku co niestety już widac także jest do poprawek lakierniczych. mechanicznie ok jedyną wadą jest fakt że trzeba go chwile kręcić zanim odpali ale odpala zawsze do wymiany membrany w parowniku i rozrusznik... przed wymianą swożni na które jestem umówiony u mechanika. co do wyposażenia siedzenia kubełki pakiet gti przejechane ma niecałe 250 000km przystosowałem go pod elek szyby wszystko ori ale brakuje mi prowadnic pozatym wszystko jest lampy przód engel black tj soczewka z ringami założone sa ksenony 8000k niebieska poświata posaida lampy diodowe zdo jazdy dziennej 5w jedna str niezle daja i to nie z auchan tylko z nurauto za 190zł... lampy tylne diodowe silver...
za dodatkową opłatą w samochodzie zamontowany jest \zestaw car audio tj syczki jbl srednie tony w drzwiach jbl tył półka BM 3-way 250w wzmacniacz 2x320 RMS lub 4X160 oraz subwoofer sony x-plode 380rms oraz radio LG cd/mp3
oraz cb radio alan 109 i antene president ze szklaną cewka