Silnik: 2E
Wysłany: 2012-01-09, 10:37
Robertuss, za ten rok nie liczyłbym na 5500, myślę, ze jak wystawisz go za 5 tys to może coś ponad 4,5 dostaniesz,niestety ale auto już ma 18 lat, więc nie jest to żadna atrakcja;p
prawda jest taka że nasze mk3 mają już swoje lata i trochę mało już stoją, ale jeśli jesteś pewien tego co masz to wystaw 6000zł może akurat się ktoś trafi, zawsze trzeba próbować np. ja swojego za mniej jak 8500zł bym nie oddał
_________________ Było: Fiat 126p, Golf III 1.9 CL TD, GOLF II 1.3 CL, Golf III 1.6 GL, Audi A3 1.9 TDi jest MK3 GTi 20 Jahre!!!
Mk3 GTi 20 jahre: http://www.golf3.pl/topic...ppy-vt35928.htm
Robertuss, za ten rok nie liczyłbym na 5500, myślę, ze jak wystawisz go za 5 tys to może coś ponad 4,5 dostaniesz,niestety ale auto już ma 18 lat, więc nie jest to żadna atrakcja;p
Mam świadomość, że rocznikowo ma już 18 lat (we wrześniu skończy dokładnie). Hmmmm za 4500 to mógłbym oddać bez alusów
Będę musiał chyba znaleźć "zapaleńca", któremu od razu wpadnie w oko
sprzedac i sprzedac to 2 pojecia ja moge wystawic za 10k bo mam taka fanaberie a moge sprawdzic rynek i ocenic i wyposrodkowac po ile chodza te silniki te roczniki i zrobic rachunek ze np u mnie jest to i to do zrobienia wystawie za 4,5k albo mam auto igle i wystawie za 6k bo wiem co mam. Robertuss, zdrowy tdik zawsze mozna jakies pieniadze wolac za niego. a co chcesz kupic?? nie chcesz zamienic na 1.6 z gazem?? jaki masz stan tego auta. chyba bede szukal znow tdika bo waha mi sie dzis wyswietlila w dobrej cenie i bedzie wychodzic taniej niz w gazie
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Chcę kupić audi, narazie chodzi mi po głowie wiele opcji albo a6, sedan albo kombi
mialem nie dawno ale sprzedalem po rozbiciu. swietny wybor polecam szczerze. silniczek avg zrywny maly popyt na paliwko. ale kupuj kombi odrazu ja mialem sedana i malo miejsca strasznie z tylu teraz jak dojde do kasy tez kupie i na pewno w kombi
5,5k to nie realna cena za ten rocznik ja swojego 96 za tyle sprzedalem blachy byly do roboty mozesz podeslac pelne fotki do swiecia nie mam daleko moge sie kopsnac luknac do ciebie i taka jakas realna cena na dzis??
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
mialem nie dawno ale sprzedalem po rozbiciu. swietny wybor polecam szczerze. silniczek avg zrywny maly popyt na paliwko. ale kupuj kombi odrazu ja mialem sedana i malo miejsca strasznie z tylu teraz jak dojde do kasy tez kupie i na pewno w kombi
Sedan podoba mi się bardziej niż kombi, ale wiadomo w którym jest większy bagażnik. Co do silnika to nie wiem czy 1.9tdi (afn albo avg), a może mocna benzyna czyli 2.8 v6 z dobrą sekwencją. Tak sobie myśle, że jak A4 sedan to 1.9tdi, a jak A6 kombi to 2.8 v6 benz.+lpg
Golfik1986 napisał/a:
5,5k to nie realna cena za ten rocznik ja swojego 96 za tyle sprzedalem blachy byly do roboty mozesz podeslac pelne fotki do swiecia nie mam daleko moge sie kopsnac luknac do ciebie i taka jakas realna cena na dzis??
Narazie zbieram kase na zmianę fury. Jak przyjdzie wiosna to go wystawię
te silniki kupisz tanio na maksa zalezy w jakiej budzie przed czy po lifcie przed liftem widzialem 98 z tym piecem za 6 kola bez gazu. nie ma popytu na takie wielkie silniki za duze spalanie a ludzie gazowac tez juz dzis nie chca az tak bo sie przejechali na tym
Robertuss napisał/a:
Narazie zbieram kase na zmianę fury. Jak przyjdzie wiosna to go wystawię