logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Golf III 1.8 lpg GL
Autor Wiadomość
scigon 

Silnik: 1,8
Wysłany: 2012-01-16, 15:02   Golf III 1.8 lpg GL

Może w najbliższym czasie bede sie musiał rozstac z moim gufciem :-( , na jaka kwote mogłbym liczyc ? Golf jest z 1995r , przebieg 140 000 km , wyposarzenie wydaje mi sie dosc bogate : 4x el.szyby , el.lusterka , szyberdach , klima (sprawna) , ogolnie wersja GL . Golf jest w stanie oryginalnym , jedynym modem jest daszek nad tylkna szyba (oryginalny z wersji GT) , golf ma zaszanowany srodek , brak korozji - rzeczy ktore były robilem na bierzaco - wiec jest zdrowiutki . Samochód był garażowany . Ma tez instalacje lpg z ktora odpukac nie ma problemu ( przejechalem nim ok 50 tys km ) . Z gory dzieki za pomoc

Lucek777 
Lucek777

Silnik: MKIII GTI 2.0 8V silnik ADY
Wysłany: 2012-01-16, 16:34   

Wszystko zależy jak ci się spieszy ze sprzedażą , wiadomo aby szybko sprzedać musi być cena konkurencyjna lecz nie za niska iż ludzie pomyślą że widocznie nie za fajny i nawet nie zadzwonią. Ceny twojego rocznika i modelu są bardzo różne od 3000 do 6000 więcej też widziałem z moich spostrzeżeń większość zdrowych jak piszą w granicy 4 - 5.5 tyś ale to tylko moje zdanie, bo są na niemcu po 5900 tyś. Zależy także czy na ten moment coś do wymiany np rozrząd bo już czas itp.
Musisz pochodzić po stronach z aukcjami i sam zadecydować iż dla jednego jest tyle wart dla innego całkiem inne pieniądze.

I tak jak pisałem jak bardzo ci zależy na sprzedaży .Są także po 3 tys zdrowe bo ktoś się pozbywa na szybko lub nie zna cen.

paxstor 
Specjal GT

Silnik: 1,6 GT-> AFT-> LPG
Wysłany: 2012-01-16, 16:41   

scigon, masz dokumentacje ze ma te 140 tyś??

scigon 

Wysłany: 2012-01-16, 21:04   

wiem wlasnie , niechce go sprzedawac na hybcika bo auto jest za dobre na to i poprostu na to nie zasluguje , co do dokumentacji przebiegu to tylko ksiazka serwisowa z gazu , wiadomo ze nikt w aucie za 5k nie jezdzi do aso VW co moze byc jedynym wiarygodnym zrodlem . Nie mniej jednak auto na pewno ma taki przebieg , auto odkupiłem od znajomego rodziny i wiem ze na bank nie było nic krecone (on kupowal jako duuuzo mlodsze auto wiec mial ks. serwisowa ale tylko do 50k km) moi mechanicy rowniez nie mieli zastrzerzen co do niego , wiec ja jak najbardziej w niego wierze ale wiem ze przyszly ewentualny kupiec moze miec watpliwosci

Lucek777 
Lucek777

Silnik: MKIII GTI 2.0 8V silnik ADY
Wysłany: 2012-01-17, 04:56   

Nie chcę cię urazić ceną bo tak jak pisałem każdy indywidualnie ceni swój samochód , więc nie sugeruj się tym co teraz napiszę to przykład twoja cena może być inna , Jeśli uważasz że wart jest w najwyższym przedziale cenowym to wystaw za np. 6500 i odczekaj tydzień zobaczysz jaka reakcja czy są zainteresowani , jeśli reakcji brak zmniejszysz o 500 lub 1000 , zawsze możesz dopisać do negocjacji, wtedy samo ci się wyjaśni ile jest wart dla kupujących bo my możemy sobie tylko przypuszczalne ceny wypisywać .

Pozdrawiam

scigon 

Wysłany: 2012-01-17, 17:01   

wiem ze cena jest bardzo wzgledna rzecza , niechce tez wyskoczyc jak filip z konopi z cena z kosmosu :) wiem ze golfina jest dobrym egzemplarzem wiec chyba sproboje od tych 6k , nie pali mnie ze sprzedarza , jak mam ja sprzedac za 3k to poprostu mnie one i tak nijak nie ratuja wiec golfa sie zostawi w spokoju wtedy ,a kase zorganizuje gdzies indziej . Dzieki wielkie za odp ;)

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu